Volvo viser en sterk portefølje for kundetilfredshet på Intermat Paris 2018

Store tekniske, sosiale og klimatiske krefter driver verdensøkonomien. Volvo-gruppen kommer til Intermat-messen med en pakke bestående av maskiner og tjenester som leverer kundesuksess – og som viser sin iver for "Building Tomorrow".

I et skiftende samfunn har Volvo maskinene, tjenestene og distribusjonsnettet som skal til for å støtte kundene, uansett hvor stort prosjektet er. Dette er et av budskapene til Volvo's "Building Tomorrow"-tema på Intermat-messen i Paris, Frankrike.

Med et utstillingsområde på 4800 m2, både innendørs og utendørs, viser Volvo Construction Equipment (Volvo CE) en rekke nye og oppdaterte maskiner – som omfatter gravemaskiner, hjullastere, utleggere og valser – kombinert med deres toppmoderne berøringsskjermer; Volvo Co-Pilot, som driver alle Volvo Assist-plattformene.

Sammen med Volvo Services er disse maskinene klare til å levere kundetilfredshet. Sammen med deres søsterselskaper; Volvo Trucks, Volvo Penta, Volvo Buses og Volvo Financial Services, tillater unikheten til Volvo-gruppen dem å bli partnere til noen av verdens største byggeprosjekter, for eksempel det pågående infrastrukturprosjektet Grand Paris til 100 milliarder Euro.

Designet for urbane miljøer

Som svar på økende urbanisering viser Volvo tre nye korthekkmaskiner på Intermat Paris – en beltegående gravemaskin, ECR355ENL; en hjulgående gravemaskin, EWR170E; og en kompaktgraver; ECR18E. Disse gravemaskinene er ideelle for arbeidsområder der plassen er begrenset, samtidig som at Volvo's lave støynivå, drivstofforbruk og utslippsnivå er tilgjengelig.

ECR18E er ikke den eneste kompakte stjernen på Intermat. Et annet høydepunkt på utstillingen er den Intermat Innovation Award-vinnende EX2. Den 100 % elektriske kompaktgraverprototypen gir null utslipp, 10 ganger høyere effektivitet, 10 ganger lavere støynivå og reduserte totale eierkostnader sammenlignet med dens konvensjonelle motparter. Den antas å være verdens første prototype av en helelektrisk kompaktgraver.

volvo-viser-en-sterk-portefølje-for-kundetilfredshet-på-intermat-paris-2018-02-1920
Økende urbanisering gir også større etterspørsel etter spesialisert rivnings- og gjenvinningsutstyr, og Volvo vier derfor en del av sitt uteområde på Intermat-messen til denne sektoren. Området for riving og gjenvinning viser blant annet EC380E, som nå er tilgjengelig med høytrekkende bom som ekstrautstyr, og den nye materialhåndteringsmaskinen EW240E MH. Det er i disse områdene som Volvo's kompetanse innen sikkerhet er en spesiell fordel.

Større utvalg av asfaltutstyr

I tillegg har Volvo utvidet sitt tilbud innen veibyggingssegmentet. På Intermat presenterer Volvo CE den nye utleggeren P6820D, komplett med det nye styringssystemet EPM3 og Pave Assist, sammen med asfaltvalsen DD105, som nå er tilgjengelig med oscillerende tromler. Takket være denne nyeste lanseringen er Volvo's utvalg av valser mer omfattende enn noen gang.

Andre maskinlanseringer på Intermat er hjullasteren L260H i Europa og en oppgradert L180H som har fått et helt nytt drivverk.

Fullføring av Volvo Co Pilot-serien

På Intermat er også den europeiske debuten til Volvo Co Pilot-applikasjonene; Haul Assist og Dig Assist, som er designet for å øke produktiviteten, effektiviteten og sikkerheten ved å levere sanntidsdata til skjermen i førerhuset til henholdsvis gravemaskiner og dumpere. Den nye Haul Assist-funksjonen innhenter til og med informasjon fra Volvo's ekstrautstyr; On-board Weighing, som hjelper andre maskinførere og arbeidere med å følge med på lastestatusen til rammestyrte dumpere som er utstyrt med "trafikklys"-systemet.

Lanseringen av de nyeste Assist-funksjonene kompletterer Volvo Co Pilot-serien og består nå av Haul Assist, Load Assist, Dig Assist, Pave Assist og Compact Assist. Inkluderingen av Volvo Co-Pilot på alle maskinene som vises på Intermat sender en sterk melding til kundene om at produsenten er klar til å levere maskiner med Co-Pilot de neste månedene.

Assist-funksjoner er nå tilgjengelig i 3D

Kunder kan bestille Assist-funksjonene i 2D, infield-design (Volvo-utviklet programvare som ligger mellom 2D og 3D) og nå 3D i samarbeid med Topcon, i henhold til nøyaktighetsnivået som kreves. I fremtiden vil kundene også kunne velge 3D-programvare i samarbeid med Trimble og Leica.

Volvo Co-Pilot fabrikkmonteres, men kan også ettermonteres på kundens eksisterende Volvo-maskiner. Fordi maskinvaren er laget av Volvo og montert av Volvo-personell, er den sikkert montert og vil dekkes av Volvo-garantien.

Stor tilgjengelighet til fabrikkmonterte tiltrotatorer

Volvo CE promoterer også fabrikkmonteringen av Steelwrist-tiltrotatorer på 15 gravemaskinmodeller i Europa. Tiltrotatorer fra andre produsenter er tilgjengelige, i henhold til kundens ønsker, men ikke som fabrikkmontert.

Nye driftstidsøkende tjenester

Under Volvo Services-paraplyen promoterer Volvo CE deres nye tjenester; Proactive Monitoring og Health Reports på Intermat. Med proaktiv overvåking vil forhandlerne aktivt kunne overvåke alarmer og feilkoder på kundens maskin og diagnostisere eventuelle problemer eksternt. Ved å utføre forebyggende vedlikehold kan forhandlere bidra med å redusere ståtiden og reparasjonskostnadene. Health Report gir en diagnose av tilstanden til en maskin, og bidrar med å planlegge vedlikehold eller påpeke problemer som oppstår som følge av feil bruk eller bruksområde. Samtidig har Volvo CE innført 2-års garanti på alle deler innenfor europeiske markeder.

Styrken til gruppen

Gruppeselskapene Volvo Trucks, Volvo Penta, og Volvo Financial Services er også fullt integrert på Intermat for å markere styrken til Volvo-gruppens totale tilbud. Volvo Trucks' anleggsbiler arbeider hånd i hånd med Volvo's anleggsmaskiner, mens Volvo Penta's industrimotorer for annet anleggsutstyr fremhever servicevennligheten. Pågående megaprosjekter som Grand Paris viser fordelene med dette partnerskapet og eksemplifiserer Volvo's fortsatte engasjement på det franske markedet.

Bilde 1: Volvo's innendørsstand på Intermat Paris 2018
Bilde 2: Volvo's utendørsstand på Intermat Paris 2018