Volvo CE introduserer 10 tonns tandemvals

Med ny vibrasjonsteknologi har tandemvalsen DD105 OSC fra Volvo Construction Equipment muligheten til å komprimere effektivt på vanskelige steder, som på broer, over rør og nær boligområder.

Volvo asphalt compactor DD105 OSC T4F

Den 10 tonns tunge asfaltvalsen DD105 OSC fra Volvo Construction Equipment er konstruert for effektivitet og sikrer økt lønnsomhet samtidig som at drivstofforbruket, utslippene og støyen reduseres.
Utstyrt med fleksibiliteten til Volvo's vibrasjonsteknologi, som eliminerer vertikale vibrasjoner, tilbyr DD105 OSC høy komprimeringsytelse, samtidig som at den produserer en ufarlig svingningsbevegelse. Dette gir mindre belastning på omkringliggende områder for at det skal kunne komprimeres på mer følsomme steder, som på broer, over rør og nær boligområder.
DD105 OSC drives av en avansert Tier 4 Final D3.8 Volvo-motor og er utrustet med en 1680 mm (66.1") bred trommel som er kledt med en herdet og slitesterk stålmantel – for høy kvalitet og ytelse over tid.

Skreddersydd komprimering med færre passeringer


I tillegg til vibrasjonsteknologien er det enkelt å tilpasse seg forskjellige arbeidsområder. Med muligheten til å bruke en trommel med åtte eller to amplitudeinnstillinger kan maskinen enkelt tilpasses driftsforholdene og materialdybden – for økt allsidighet. Ved å velge amplituden som er best egnet til tykkelsen og materialblandingen kan maskinføreren oppnå høyere kvalitet med færre passeringer. Volvo tandemvals DD105 OSC T4F
DD105 OSC er bygd for å jobbe hardt og tilbyr funksjoner som er designet med tanke på maskinføreren. Både den åpne ROPS/FOPS-konstruksjonen og det lukkede førerhuset (ekstrautstyr) kombinerer komfort, maskinkontroll og sikt for å sikre et produktivt førermiljø. Fra den luftfjærende førerstolen har maskinføreren full oversikt over arbeidsområdet i tillegg til uhindret sikt ned til trommelen og vanningssystemet – for økt sikkerhet og presisjon. Sikten til fortauskanter og hindringer forbedres med Offset-styringen som bidrar til en mer presis komprimering. Manøvrerbarheten har blitt forbedret med ergonomisk plasserte betjeningselementer og manøverorganer samtidig som at maskinføreren kan stole på at Anti Slip-funksjonen forenkler operasjonen ved kjøring av og på transportkjøretøyer – uten å skade asfalten.

Optimal ytelse og driftstid


For å takle varierende driftsforhold er tandemvalsen Volvo DD105 OSC utstyrt med funksjoner som sikrer et jevnt og konsistent resultat. Trommelens vibrasjonssystem lar maskinførere oppnå riktig komprimering under varierende driftsforhold ved å benytte høy sentrifugalkraft og 8 forskjellige innstillinger for amplituden. Med riktig amplitude fungerer valsen mer effektivt og bidrar til at maskinførerne oppnår høy kvalitet med færre passeringer.
For å forhindre klebing på trommelen har DD105 OSC et bransjeledende og automatisk vanningssystem der vannet blir filtrert tre ganger og spres jevnt utover trommelen. Det automatiske vanningssystemet består av hoved- og reservepumper, primære og sekundære dysebommer for hver trommel, dyser som kan demonteres for hånd og trommelavskrapere – for uslåelig virkningsgrad og optimal maskintilgjengelighet.

Det enkle liv


I tillegg til høy førerkomfort og produktivitetsforbedrende funksjoner er tandemvalsen DD105 OSC designet for enkel service og vedlikehold. Det oppsvingbare panseret gir full tilgang til motoren og hydraulikkomponentene for effektive serviceinspeksjoner og enkelt vedlikehold. Serviceteknikere får god tilgang til sjekkpunktene via servicelukene, mens sikringer og reléer er gruppert sammen for fullstendig oversikt. Med uhindret tilgang til motor, radiator, batterier og filtre kan vedlikehold og service utføres raskt og enkelt. Volvo's omfattende forhandlernettverk sikrer høy driftstid og hjelper kundene med å generere maksimal inntjening og vekst.


Hovedspesifikasjoner:
Driftsvekt (med ROPS) kg 9 851
lb 21,718
Trommel eller valsebredde mm 1 680 - 1 680
i 66.1 - 66.1
Klassifisert motoreffekt kW 85
hk(imp) 114
Vibrasjonsfrekvens Hz 39
v/min 2,340
Amplitude mm 0.72
i 0.0283
Totallengde mm 4 650
i 183.1
Totalbredde mm 1 838
i 72.4
Totalhøyde mm 2999
i 118.1

Gå til produktsiden.