Sirkulære løsninger for anleggsmaskiner

Endringen starter her
Finn din lokale forhandler

Få maskinen din til å vare en generasjon til

Volvo CE-maskiner bygges for å kunne kjøres med så liten miljøpåvirkning som mulig. Det er derfor livssyklusen til hvert anleggsutstyr er nøye gjennomtenkt fra utviklingsstadiet av. Vi tror på at det å forlenge levetiden til disse maskinene er bra, ikke bare for kundene våre, men også for planeten. Utforsk våre sirkulære løsninger og se hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å vokse.

Volvo overhalte komponenter

Volvo Reman handler om å bruke slitte komponenter og gi dem et nytt liv, oppdatert med de nyeste tekniske spesifikasjonene. Leveringen og utskiftingen av en Reman-del er fort gjort sammenlignet med en tradisjonell reparasjon – dette betyr forbedret driftstid og en kortere produksjonsstopp. Volvo Reman gjenbruker opptil 85 % av originalmaterialet. Det går også 80 % mindre energi å bygge en Reman-komponent sammenlignet med å produsere en ny komponent, noe som reduserer CO2-utslippene betraktelig – og som gjør det til et riktig valg for miljøet og virksomheten din.

Les mer
Volvo byttekomponenter med garanti

Volvo Certified Rebuild, eller rett og slett en gjenoppbygning, er løsninger som forbedrer levetiden og den langsiktige effektiviteten til din Volvo-maskin. Med en gjenombygning kan du fornye maskinen din med originale Volvo-deler. Med Volvo Certified Rebuild får maskinen din et nytt liv - med deler oppdatert med de siste tekniske spesifikasjonene, gjenoppbygd av eksperter. Alternativer for finansielle løsninger tilbys også for de som vurderer en gjenoppbygning.

Volvo-godkjent brukt utstyr

Alt av Volvo Approved Used Equipment blir grundig inspisert av en Volvo-utdannet tekniker for å sikre kvalitet, ytelse, og pålitelighet. Med tilbud om garanti på enhver maskin og finansielle løsninger, Volvo Approved Used Equipment en flott løsning for enhver virksomhet.

Se på maskinene

Vil du vite mer?

Send oss en melding, så vil vi gjerne hjelpe deg med å lære mer om Volvo Reman, Volvo Certified Rebuild og Volvo Approved Used Equipment.

Kontakt oss