Endringen starter med Godson og Hedvig
Endringen starter her

Bringer strøm til elektriske maskiner utenfor nettet - Fremtiden er elektrisk

Vi hos Volvo CE jobber utrettelig for å transformere hele produkttilbudet vårt til å være fossilfritt innen 2040 – og en viktig del av dette engasjementet er å investere i fremtidens ingeniørfag gjennom våre akademiske programmer og studentsamarbeider. Vi håper å kunne tilby et springbrett for studenter i dag for å bli en del av en inspirert arbeidsstyrke i morgen, og vise vei med nye måter å tenke på. 

Volvo CE deltakelse i MH310 ved Stanford University ble opprettet for å nære briljante unge hjerner innen ingeniørfag som flytter grensene for tradisjonell problemløsning. Utfordringen som ble presentert for studentene denne gangen var "Hvordan drive elektriske anleggsmaskiner utenfor det elektriske nettet?"

Studentene Hedvig og Godson og deres respektive team fra BTH University (Sverige) og Stanford University (USA) drar på en inspirerende reise på tvers av kontinenter – bygger fremtiden fra papir til prototype.

Når vi gir disse utfordringene til studentene, introduserer det nye måter å løse problemet på som vi i Volvo sannsynligvis ikke har vurdert ennå.

Maggie Oren

Leder for Volvo Strategic Partnership og mentor

For å løse oppgaven de fikk av Volvo laget Hedvig, Godson og deres team funksjonelle og portable prototyper kalt Nomad og Oasis. Oasis genererer strøm ved hjelp av en vindturbin og solcellepaneler, mens Nomad distribuerer strøm til elektriske maskiner på avsidesliggende områder med ødelagt eller ikke-eksisterende elektrisk infrastruktur.

Se denne filmen og opplev det som driver endringsskapere som Hedvig og Godson, og hvordan Volvo CE hjalp til med å utforme deres veier. Endringen starter her.

Endringen starter med Godson og Hedvig
Bygg fremtiden sammen med oss

Interessert i å vite mer om ledige stillinger og studentmuligheter?

Les mer