Construction Equipment Türkiye

Volvo EC750E HR: endüstrinin en verimli yıkım ekskavatörü

36 m (118ft) kadar yerden yukarıya ve 9,5 m'ye (31ft 2in) yerden aşağı kadar gerilebilen yeni EC750E HR, endüstrinin en çok yönlü çok amaçlı yıkım ekskavatörü olarak iddiasını ortaya koydu.

Maksimum 36m (118ft) pim yüksekliğine sahip olağanüstü yüksek erimli bir yıkım ekskavatörü olan Volvo Construction Equipment'ın yeni EC750E HR'si, aynı zamanda, yer altı ve su altı dahil olmak üzere geniş yelpazeli saha görevlerinin üstesinden gelen çok kullanımlı yıkım aracı haline gelmesi için uzatmalar ve farklı uzunluklardaki bomlarla kolaylıkla yeniden yapılandırılabilir.

Volvo'nun EC750E genel amaçlı ekskavatörünü temel alan EC750E HR, Volvo'nun yüksek erimli yıkım amacıyla büyük ölçüde yeniden tasarlandı. 

Volvo serisindeki en ağır ekskavatör olan EC750E HR, aynı zamanda Avrupa ve Kuzey Amerika'nın Stage IV / Stage 4 Final-düzenlenmiş pazarlarında çalışabilecek endüstrinin en büyük yüksek erimli yıkım ekskavatörleri arasında yer alıyor.

Her uygulama için doğru makine

EC750E HR'nin esnekliğinin temeli, iki adet yüksek erimli yıkım bomlu set ve genişletilmiş bir kazma bomu seti sayesinde sunulur. Yüksek erimli yapılandırmaların en uzunu 36 m (118 ft) maksimum pim yüksekliğine izin verirken, 3,6 ton (8,000 lbs) (bu yükseklikte) kadar kayda değer yük taşıyabilir. İkinci bir yüksek-erimli yapılandırma, maksimum 5 tonluk (11.000 libre) bir alet kullanılarak 26 m (85ft) maksimum pim yüksekliğine sahiptir. Son olarak, 4,4m (14.4ft) uzatma ile ayarlanan kazma bomu 18 m (59ft) pim yüksekliğine* izin verir. Bu bileşenler daha sonra yer altı işi için ayrıca - düz-düz (yüksek erim için), düz-bükülmüş (daha iyi ağırlık merkezi ve uzatılmış güvenli çalışma alanı için) ve bükülmüş-bükülmüş olarak yapılandırılabilir. 

Hidrolik modüler mafsallar

EC750E HR'nin yapılandırma esnekliğinin merkezi, Volvo'nun patentli hidrolik modüler mafsal konseptidir. Hidrolik modüler mafsal, yüksek erimden kazma yapılandırmasına geçmek için iki pimli hidrolik kilit mekanizması kullanır. 

EC750EHR-yıkım-alt takımı

aban patlaması üzerindeki modüler eklemin yanı sıra, artık uzatma bomu üzerinde ikinci bir hidrolik modüler eklem bulunmaktadır. Uzatma bomu üzerindeki arayüz, kazma bomundakiyle aynıdır, hem uzatma hem de kazma bomunun bom konfigürasyon açısının, 'bükülmüş' ve 'düz' yapılandırmalar arasında hızlı ve güvenli bir şekilde ayarlanmasını sağlar. 

Yıkım için inşa edilen alt takım

Yüksek erimli yıkım uygulamalarında hem güvenlik hem de performansın kökü olan denge ile, EC750E yepyeni bir alt takımına sahiptir. Yıkım segmenti için özel olarak geliştirilen alt takım, daha büyük Volvo EC950E ekskavatöründen bile daha ağır ve daha geniştir. EC750E HR ile kıyaslandığında, EC750E HR'nin alt takımı 0,5 m (1,6ft) daha uzun ve 1 m (3,2 ft) daha geniş - ve 4,3 m (17,4 ft) 'lik etkileyici bir palet göstergesine sahip.

EC750EHR-yıkım-alt takımı

EC750E HR'nin makine ağırlığını 100 tona (221.000 lbs) iten 4 ton (8.800 lbs) karşı ağırlığı ile EC750E HR, sınıfının en iyi performansı için sağlam bir temel sağlar. 

Taşınabilirlik akılda tutularak tasarlandı

EC750E HR'nin geri çekilebilir alt takımı, çıkarılması kolay parça çerçeveleri ve kendi kendini parçalarına ayırma/yeniden takma özelliğine sahiptir, yani EC750E HR'yi çalışma alanları arasında hareket ettirmek, nispeten stressizdir. Çoğu pazarda, yüksek erimli bom setinin çıkarılması, karşı ağırlığın düşürülmesi ve alt takımın geri çekilmesi, hidrolik olarak çalıştırılan tüm makinenin taşınması için yeterlidir. Sadece kaldırılması kolay olan palet çerçeveleri değil, ek karşı ağırlıklar da dahil olmak üzere tüm karşı ağırlık, güçlendirilmiş hidrolik kaldırma sistemi sayesinde tek bir hareketle çıkarılabilir.

Fark edilir kontrol

Volvo Care Cab yüksek erimli yıkım için kusursuz bir ortamdır. Geniş alanlı lamine cam, çalışma alanının iyi görüş hatlarının yanı sıra kabin gün ışığından yararlanma olanağı sağlar. Konforlu ve ferah, kolayca hareket eden kumandalar ile kabin, 30 dereceye kadar hidrolik olarak eğilir ve yüksek erimli işlerde çalışırken operatörün boyun gerginliğini ve yorgunluğunu azaltır. Ayrıca, yıkım kolu üzerindeki bir toz bastırma sistemi ve kamera standarttır ve yüksek kaliteli kabin içi göstergede net görüntüler sağlar. 

Toplam moment göstergesi

EC750E HR standart olarak gerçek zamanlı bir Toplam Moment Göstergesi ile birlikte gelir. Etkin bir yük kontrol sistemi, bom üzerindeki açı sensörleri ve ana silindirdeki basınç sensörleri sürekli olarak yük momenti durumunu hesaplar. Bu bilgi, kolay okunan kabin içi ekran üzerinde, stabilite zarfına yaklaşıldığında veya aşıldığında operatöre verilen görsel ve sesli uyarılar ile grafiksel olarak üretilir. 

Ek koruma

Hem operatör hem de makinenin kendisi EC750E HR'de iyi korunur. Yüksek görüş alanına sahip Volvo Care Cab, çerçeveye monte Düşen Nesne Koruma (FOG) ve yan darbe korumasına (SIPS) sahiptir. Makinenin kendisi, ağır hizmet göbek kapağına ve kapağın altına ve ayrıca salıncak halka koruma muhafazasına sahiptir. Bom ve kırıcı silindirleri de ek korumaya sahiptir. 

Entegre yıkım çözümü

EC750E HR, Volvo'nun dünya çapındaki yüksek erimli yıkım müşterilerine hizmet verme konusundaki uzun deneyimlerinden yararlanıyor. Volvo'nun yüksek deneyimli mühendisleri tarafından özel olarak üretilen ve şirketin kalite güvence uygulamalarını birleştiren EC750E HR, Volvo garantisi ile desteklenen tüm bileşenlerle birlikte tasarım, üretim ve satış sonrası destek olmak üzere eksiksiz bir Volvo çözümüdür. Tüm makine Volvo'nun zorlu şartlarına ve fabrikaya verimli ve entegre bir yıkım çözümü olarak tasarlanmıştır.

Tüm Volvo ürünlerinde olduğu gibi, bu yüksek menzilli ekskavatörler, destekleyici ve bilgili bayi ağı ile desteklenir. Orijinal parçaların tedarik edilmesi, Volvo'nun yüksek eğitimli teknisyenleri, müşterilerin makinelerinin verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için bir dizi çözüm sunar. 

Volvo Yüksek Erimli yıkım makinesi yelpazesi

 

 

 


EC380E HR 

EC480E HR
EC750E HR

Makine ağırlığı

(alet olmadan)

51 ton

(112.000 lbs)

63,5 ton

(140.200 lbs)

100 ton

(221.000 lbs)

Maks. pim yüksekliği

23m

(75 ft 8 inç.)

28m

(91ft)

36 m/26 m

(118 ft/85 ft)

Maks. alet ağırlığı

3 ton

(6.620 lbs)

3 ton

(6.620 lbs)

3,6 ton/5 ton

(8.000 lbs/11.000 lbs)

*Sorumluluk reddi: Tüm özellikler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.
**Makine ağırlığı, seçenek yapılandırmasına dayalı olarak pazara göre değişebilir