Evocon DOO Srbija
Volvo Services Repair

Popravka

Izbegnite neočekivane troškove

Popravka

Nema potrebe da brinete kada istekne standardna garancija za vašu mašinu. Imamo spektar opcija za popravke koje vam pomažu da izbegnete neočekivane troškove popravke i štite novčani tok vaše kompanije. 

Potpuna popravka

Da biste bili mirni, odlučite se za potpunu popravku. Ovo vam daje i potpunu kontrolu nad vašim novčanim sredstvima obzirom da plaćate samo cene koje su dogovorene na početku vašeg ugovora. Nakon toga, kompanija Volvo preuzima potpunu brigu o vašoj mašini kada se desi neki kvar. Obezbeđuje pokrivenost za sve komponente i delove, osim za one koji su navedeni pod opcijom Izuzeci*.

*Izuzeci se razlikuju u zavisnosti od vrste mašine.

Izabrana popravka

Ako radite sa ograničenim budžetom ili trenutno ne vidite potrebu da imate opciju potpune popravke, postoje još dve opcije koje se odnose na popravku:

  • Opcija agregata – varira u zavisnosti od vrste mašine, ali obično pokriva motor (i sve podmazane komponente unutar motora), menjač, osovine i hidrostatiku.
  • Opcija komponente – obezbeđuje pokrivenost u opciji agregata, plus nekoliko ključnih komponenti kao što su alternatori i okviri – iako se pokrivenost razlikuje u zavisnosti od vrste mašine. Na primer, na bagerima obuhvata strelu i iskopnu kašiku.
Dodaci

Vaš Volvo diler može da prilagodi sveobuhvatniju opciju popravke. Stupite u kontakt da biste saznali više.

Dodavanje ponude za održavanje vašoj opciji popravke je najbolji način da obezbedite radnu efikasnost mašine.

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Poboljšajte vaš posao

Hajde da porazgovaramo o tome kako možemo da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas