Evocon DOO Srbija
Volvo Services Volvo reman

Volvo Reman

Neka vaša mašina ostane Volvo

Volvo Reman

Volvo Reman, naš asortiman usluga repariranja, pomoći će vam da još dugo koristite mašinu – uz manje vlasničke i radne troškove. Što je veći kvalitet vaših komponenti, više ćete dobiti od vaše Volvo mašine. Svaki deo je od vitalnog značaja za neprekidni rad i performanse. Zato, zašto rizikovati?

To nije samo proizvod, već rešenje

Volvo mašine su napravljene tako da tokom korišćenja minimalno utiču na životnu sredinu. Na to se prirodno nadovezuju fabrički reparirane komponente. Kreirajući ekološki ciklus, u okviru kojeg repariramo stare delove tako da budu kao novi, dajemo svoj doprinos ekološkim inicijativama koje svima koriste. Mi u firmi Volvo verujemo da ekološka radna praksa ne koristi samo našoj planeti, već i našim kupcima zato što posluju konkurentno i sigurno. Fabrički reparirane komponente imaju manji ekološki uticaj jer se reciklira većina komponenti koje troše energiju.

Brza isporuka

Imate li vremena da čekate na popravku ili standardni remont svoje mašine kada već postoje fabrički reparirane zamenske komponente u vrhunskom stanju?

Prednost zamenskog sistema je što ne morate da čekate da vam vrate istu komponentu. Čim uočite problem, samo naručite fabrički repariranu zamensku komponentu od Volvo dilera. Ako diler već nema komponentu na stanju, efikasna Volvo špediterska mreža brzo će je isporučiti. Umesto da čekate da se vozilo popravi, nastavite sa produktivnim radom nakon minimalnog zastoja u radu. Zatim pošaljite oštećenu komponentu da je Volvo Construction Equipment fabrički reparira.

Garancija

Fabrički reparirane komponente sa garancijom povećavaju vrednost vaše mašine. Kupac uvek dobija komponentu čiji radni vek i performanse mogu direktno da se uporede sa radnim vekom i performansama nove komponente. Zato za svoje reparirane komponente uvek nudimo standardnu garanciju za delove.

Kvalitet

Repariranje mašine kojim se čuvaju životna sredina i resursi zahteva istu opremu, znanje i kvalitet kao proizvodnja nove mašine. Svi pohabani i oštećeni delovi se škartiraju i zamenjuju novim originalnim delovima. Za repariranje se koriste samo odobreni delovi.

Dimenzije i tolerancije repariranih komponenti se zatim proveravaju pažljivo i u skladu sa istim zahtevima kvaliteta kao u našim fabrikama. Zato možemo da vam damo istu garanciju za fabrički repariranu komponentu kao za novu originalnu komponentu.

Volvo pretraživač zastupnika početna strana
Poboljšajte vaš posao

Hajde da porazgovaramo o tome kako možemo da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas