Construction Equipment România
Volvo Services Maintenance

Întreținere

Menținerea succesului

Întreținere

Operațiunile de întreținere vă vor permite să vă concentrați atenția asupra afacerilor dumneavoastră, putând avea încredere că Volvo va întreține cu profesionalism utilajele în numele dumneavoastră. Programul de întreținere este planificat în funcție de operațiunile dumneavoastră – punând pe prim plan eficiența pe șantier și asigurând un impact minim asupra productivității. Vom stabili împreună cu dumneavoastră prețurile pentru întreținere în funcție de numărul de ore de exploatare a utilajului, pe trimestru calendaristic sau pe întreaga durată a contractului – oricare dintre aceste metode se potrivește cel mai bine cu fluxul dumneavoastră de numerar.

Întreținere programată după cum doriți

Programul de întreținere este adaptat special utilajului dumneavoastră, în funcție de mediul și aplicația în care acesta este utilizat. Acesta vă garantează că tehnicienii de service instruiți de Volvo – echipați cu piesele necesare – vor sosi pe șantierul dumneavoastră la momentul cel mai convenabil și cu perturbare minimă a producției dumneavoastră, pentru a efectua lucrările care trebuie efectuate în mod cât mai eficient.

Sută la sută Volvo

Desigur, vom utiliza numai piese, lubrifianți și lichide de răcire Volvo originale, și vom instala orice actualizări disponibile ale programului software. De asemenea, totul va fi înregistrat, pentru a compila un istoric de întreținere clar care să le ofere liniște sufletească viitorilor proprietari și să vă ajute să obțineți cea mai mare valoare reziduală de pe urma utilajului dumneavoastră. Programul de întreținere este cheie: vom colabora cu dumneavoastră pentru a organiza nivelul de asistență de care aveți nevoie din partea companiei Volvo. De exemplu, dacă aveți nevoie să vă furnizăm numai piese de schimb pentru lucrări de întreținere minore pentru ca tehnicienii dumneavoastră să poată efectua ei înșiși aceste lucrări, acest lucru se poate aranja fără probleme. Discutați cu distribuitorul dumneavoastră despre nivelul de servicii adecvat nevoilor dumneavoastră.

Servicii suplimentare

Volvo înțelege că fiecare client are nevoi diferite, motiv pentru care vă oferă o gamă largă de servicii pe care le puteți adăuga la programul dumneavoastră de întreținere. În discuțiile purtate cu distribuitorul dumneavoastră, puteți ajunge la o înțelegere privind furnizarea unei game de servicii, care include:

  • Eliminarea deșeurilor pentru uleiuri și filtre
  • Curățarea utilajului
  • Inspecții de siguranță
  • Întreținerea atașamentelor
  • Înlocuirea pieselor de uzură
  • Deservirea sistemului de climatizare
Volvo dealer selector acasă
Îmbunătățiți-vă afacerea

Haideți să discutăm despre cum vă putem ajuta.

Contactați-ne