Construction Equipment România
atașament pentru excavatoare Volvo 

Atașamente pentru excavatoare pe șenile

Ciocane hidraulice

DEPĂȘIREA LIMITELOR

Ciocanele hidraulice Volvo sunt proiectate să lucreze în armonie cu excavatorul dumneavoastră Volvo, oferindu-vă nivelul constant de putere și performanță de care aveți nevoie – lovitură după lovitură. Datorită designului lor durabil și gamei de unelte de lucru și configurații ale ciocanului hidraulic selectabile în funcție de operațiunea dumneavoastră, ciocanele hidraulice Volvo sunt pregătite să facă față celor mai solicitante proiecte.

Discutați cu distribuitorul local despre variantele de suporturi adecvate interfeței utilajului dumneavoastră.

HB14 Insonorizat

Ciocanele hidraulice Volvo sunt proiectate să lucreze în armonie cu excavatorul dumneavoastră Volvo, asigurând nivelul constant de putere și performanță de care aveți nevoie – lovitură după lovitură.

Disponibil pentru: EC140E, ECR145E, EWR150E

Detalii

HB15 Insonorizat

Datorită designului lor durabil și gamei de unelte de lucru și configurații selectabile în funcție de operațiunea dumneavoastră, ciocanele hidraulice Volvo sunt pregătite să facă față celor mai solicitante proiecte.

Disponibil pentru: ECR145E, EWR150E

Detalii

HB18 Insonorizat

Indiferent de sarcina pe care o aveți de îndeplinit, ciocanele hidraulice Volvo puternice sunt concepute să ajute la obținerea unor rezultate impresionante, reducând totodată consumul de combustibil și nivelul de solicitare a utilajului.

Disponibil pentru: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Detalii

HB21 Insonorizat

Datorită controlului cu două viteze și gamei extinse de unelte de lucru disponibile, ciocanele hidraulice Volvo oferă flexibilitate și o soluție adaptată fiecărei aplicații.

Disponibil pentru: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalii

HB22 Insonorizat

Ciocanele hidraulice Volvo au fost construite pentru lucrările de regim greu și vă ajută să faceți față celor mai dure lucrări și să fiți mai productivi timp mai îndelungat.

Disponibil pentru: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalii

HB25 Nivel scăzut al zgomotului

Dispunând de echilibrul perfect între greutate și putere, fiecare detaliu al ciocanului hidraulic Volvo a fost proiectat pentru a lucra în armonie cu utilajul dumneavoastră Volvo.

Disponibil pentru: EC250E

Detalii

HB30 Nivel scăzut al zgomotului

Ciocanele hidraulice Volvo sunt furnizate sub forma unui pachet complet care include furtunurile, suportul și uneltele alese de dumneavoastră, pentru a vă permite să vă apucați imediat de lucru.

Disponibil pentru: EC300E, ECR355E

Detalii

HB36 Insonorizat

Ușor de utilizat și furnizate gata de lucru, ciocanele hidraulice Volvo oferă un nivel constant de performanță și putere pentru a garanta obținerea de rezultate excelente pe orice șantier.

Disponibil pentru: EC380E

Detalii

HB38 Insonorizat

Ciocanele hidraulice Volvo sunt însoțite de o gamă extinsă de unelte de lucru disponibile, care să vă ajute să efectuați o varietate de sarcini atât în cadrul șantierelor, cât și în afara acestora.

Disponibil pentru: EC380E

Detalii

HB48 Insonorizat

Ciocanele hidraulice Volvo sunt proiectate să confere un nivel excepțional de versatilitate, performanță și durabilitate indiferent de locația în care lucrați și de natura proiectului desfășurat.

Disponibil pentru: EC480E

Detalii

HB75 Nivel scăzut al zgomotului

Maximizați-vă productivitatea cu ajutorul ciocanelor hidraulice Volvo, care vă conferă un nivel optim de putere și performanță cu fiecare lovitură.

Disponibil pentru: EC750E

Detalii
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact