CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
Rental

Huur uw bouwmachines bij SMT Netherlands

Verhuur - rental

Bij SMT Netherlands huur je niet zo maar -je vindt er een partner die steeds erop uit is om zorgen weg te nemen. We gaan steeds opzoek naar de juiste verhuuroplossing voor uw specifieke vraag.

Indrukwekkende kolossen. Ronkende motoren. Stampende paardenkrachten. Uw wereld. En die van ons. Een mooie wereld. Maar ook: een harde wereld. Productiviteit, efficienty en winst, daar draait het om. De juiste machine voor de juiste job; ook als het om tijdelijk gebruik gaat.

Shortlease is huren met de huren voordelen van leasen!

Shortlease is een leasevorm waarbij de flexibiliteit van huren wordt gecombineerd met het prijsniveau van leasen. Met een shortlease huurt u een nieuw machinetype met een laag brandstofverbruik, hoge productiviteit en een lage CO2 uitstoot.

De voordelen van Shortlease:
· Geen investering
· Geen onderhoudsperikelen 
· Alle kosten vooraf inzichtelijk
· Geen langlopende verplichtingen

Na afloop van de Shortlease zijn er twee opties*:

· Het shortlease contract te verlengen 
· De machine retourneren naar onze rental afdeling

*Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de machine te kopen. 

Weten of Shortlease ook voordelig kan zijn voor u? Vraag uw SMT verkoper voor meer informatie of neem direct contact met ons op! 

SMT Netherlands Rental
Tel: +31 (0) 527 635 920

E-mail: rental.nl@smt.network

OVERSLAG MACHINES

ONZE GROEN(ST)E VLOOT, VOOR DE WERELD VAN MORGEN

Duurzaam ondernemen, dat is het credo van deze tijd. De CO2 uitstoot moet terug, zodat de belasting voor het milieu zo laag mogelijk is. SMT Netherlands vindt een betere en gezondere leefomgeving belangrijk. We willen een voorbeeld zijn voor andere bedrijven, medewerkers, afnemers, klanten leveranciers.

We investeren in groene machines, hoogwaardige producten die langer mee kunnen gaan. In machines met een laag brandstofverbruik. Aangedreven door motoren die aan de milieunormen voldoen. We zorgen ervoor dat onderdelen zoveel mogelijk gerecycled kunnen worden.

Wielladers en Dumpers

Het gemak van huren

SMT Netherlands Rental maakt het u makkelijk. Onze machines kunt voor huren zonder bedienend personeel een dag, een week, een maand een jaar...zolang u ze nodig heeft. 

SMT Netherlands Rental heeft een divers en groot gamma aan machines. De Volvo Wielladers, de Volvo Dumpers en sinds dit jaar kunt u ook de Volvo Schrankladers huren.

Graafmachines

Altijd een oplossing op maat

Of u nu in de bouw, recycling, overslag, agrarische -of havensector werk, SMT Netherlands Rental zorgt voor de machine die u nodig heeft. Onze vloot bestaat uit de recentste machinemodellen op de markt, voor alle soorten opdrachten. 

Betrouwbare, perfect onderhouden en veilige machines. Dit alles, gebundeld met een toegewijde dienstverlening en bijzonder sterke tarieven, maakt dat wij u altijd een oplossing op maat kunnen aanbieden. Zodat uw bedrijf snel en efficiënt verder kan.

Algemene Rental voorwaarden

Eindeloze mogelijkheden

Het draait bij SMT Netherlands Rental niet alleen machines en zakelijke afspraken, maar om mensen en vertrouwen. Het gaat bij ons niet alleen om het verhuren van machines, maar om het oplossen van problemen. Dat is onze uitdaging! Leest u, voordat u een verhuurcontract ondertekent het rustig door, zodat u op de hoogte bent van de regels omtrent het huren van een machine bij SMT Netherlands Rental. U kunt de Algemene rentalvoorwaarden via deze link downloaden:

Download de Algemene Verhuur voorwaarden (PDF, 68,7KB)
Volvo-dealerlocator start

Is huren voor u interessant? 

Neem contact met ons op