Construction Equipment Magyarország
volvo munkaszerelék, kotró hydra

Lánctalpas kotró tartozékok

Hidraulikus kalapács

ÁTTÖRVE A HATÁROKAT

A Volvo hidraulikus bontókalapácsai harmóniában dolgoznak a Volvo kotróval, folyamatos erőt és teljesítményt nyújtanak – egyik ütéstől a másikig. Különböző szerszámokkal és a műveleteihez illő kalapácskonfigurációkkal gondoskodunk arról, hogy a tartós Volvo hidraulikus kalapácsokkal még a legnehezebb projekteket is elvégezhesse.

A munkagépéhez illő kanalakról érdeklődjön helyi kereskedőjénél.

HB14 Low Noise

A Volvo hidraulikus bontókalapácsai harmóniában dolgoznak a Volvo kotróval, folyamatos erőt és teljesítményt nyújtanak – egyik ütéstől a másikig.

Elérhető az alábbihoz: EC140E, ECR145E, EWR150E

Részletek

HB15 Low Noise

A tartósra tervezett, sokféle eszközzel és kalapácskonfigurációval működtethető Volvo hidraulikus kalapácsok a legnagyobb kihívást jelentő munkákra is készen állnak.

Elérhető az alábbihoz: ECR145E, EWR150E

Részletek

HB18 Low Noise

Bármi legyen is a feladat, a hatékony Volvo hidraulikus kalapácsokat úgy terveztük meg, hogy lenyűgöző eredményeket érhessen el vele, ráadásul kisebb üzemanyag-fogyasztás és amortizáció mellett.

Elérhető az alábbihoz: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Részletek

HB21 Low Noise

A kétsebességes vezérlés, valamint a rendelkezésre álló szerszámok széles választéka gondoskodik arról, hogy a Volvo hidraulikus kalapácsai minden alkalmazáskor rugalmasságot és személyre szabott megoldást kínáljanak.

Elérhető az alábbihoz: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Részletek

HB22 Low Noise

A kemény munkát szem előtt tartva tervezett Volvo hidraulikus kalapácsokkal a legnehezebb feladatot is elvégezheti, és hosszabb ideig gondoskodhat a produktivitásról.

Elérhető az alábbihoz: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Részletek

HB25 Low Noise

A súly és az erő tökéletes egyensúlyát szem előtt tartva, az utolsó részletekig gondosan megtervezett Volvo kalapács tökéletes harmóniában dolgozik együtt Volvo munkagépével.

Elérhető az alábbihoz: EC250E

Részletek

HB30 Low Noise

A Volvo hidraulikus kalapácsok a választása szerinti tömlőket, konzolokat és szerszámokat is tartalmazó, „mindent egyben” csomagban kaphatók, így Ön azonnal munkához láthat.

Elérhető az alábbihoz: EC300E, ECR355E

Részletek

HB36 Low Noise

A könnyen használható, munkára készen szállított Volvo hidraulikus kalapácsok konzisztens teljesítményt nyújtanak, és minden munkaterületen kiemelkedő eredményeket érnek el.

Elérhető az alábbihoz: EC380E

Részletek

HB38 Low Noise

A Volvo hidraulikus kalapácsai szerszámok széles választékával segítik elő, hogy mind a munkaterületen, mind két munkaterület között többféle feladatot elvégezhessen.

Elérhető az alábbihoz: EC380E

Részletek

HB48 Low Noise

Bármi is legyen a projekt, a Volvo hidraulikus kalapácsai kiemelkedő sokoldalúsággal, teljesítménnyel és tartóssággal gondoskodnak annak sikeréről.

Elérhető az alábbihoz: EC480E

Részletek

HB75 Low Noise

Maximalizálja termelékenységét a Volvo hidraulikus kalapácsokkal, amelyek minden ütéssel optimális erőt és teljesítményt nyújtanak.

Elérhető az alábbihoz: EC750E

Részletek
Volvo kereskedő kereső munkaszerelékek
Lépjen velünk kapcsolatba!

Rendelni szeretne, vagy további információra van szüksége? Küldjön nekünk üzenetet!

Lépjen velünk kapcsolatba!