Construction Equipment Magyarország

Biztonságosan reteszelve a Volvo legújabb hidraulikus gyors csatlakozójával

A Volvo új, hidraulikus gyorscsatlakozója, univerzális csapos szorítójával, a tökéletes szerelvény az EC35D kompaktkotró és a szűk fordulási sugarú ECR35D és ECR40D kompaktkotrók termelékenységének növelésére.

Biztonságosan reteszelve a Volvo legújabb hidraulikus gyors csatlakozójával

A Volvo univerzális csapos szorítóval ellátott, hidraulikus gyorscsatlakozóját a Volvo EC35D kompaktkotróján és a szűk fordulási sugarú ECR35D és ECR40D kompaktkotróin való használatra terveztük, rugalmasabb és hatékonyabb gépet alkotva, egy gépet, mely megfelel a legújabb biztonsági CE szabályozásoknak és ISO szabványoknak.

A gyorscsatlakozó segítségével a gépkezelő, a fülke elhagyása nélkül, gyorsan és könnyen tud csatlakozni kompatibilis Volvo szerelékek teljes választékához, valamint váltani tud a szabályos és előre irányuló ásási pozíció között. A piros reteszelés jelző tisztán látható jelzéssel biztosítja a gépkezelőt, hogy a szerelék reteszelődött. Biztonságosan rögzítve van első és hátsó csapos reteszeléssel, és hidraulikus biztonsági szeleppel a nyomás megőrzéséhez.

A Volvo hidraulikus gyorscsatlakozó, a versenyképes szakítóerő fenntartásával, segít a magas szintű termelékenység elérésében. Az alacsony alváz-magasság észben tartásával és egy emelőszemmel készült csatlakozó segít biztosítani a kompaktkotró teljes kapacitásának kihasználását.

Volvo hydraulic quick-coupler hosesA kompatibilis kanalak választékában Volvo ásókanalak, rögzített árokásó kanalak, dönthető árokásó kanalak, szakítók és hidraulikus hüvelykfogó található.

Lényeges műszaki adatok:

 Lényeges műszaki adatokVége

2016. február

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet. Vagy keresse kapcsolattartónkat:

Thorsten Poszwa
Külső kommunikációs igazgató
Volvo Construction Equipment
Tel: nemz. +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tel: nemz. +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com