СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за багер volvo

Прикачни устройства за верижни багери

Хидравлични чукове

РАЗРУШАВАТ ГРАНИЦИТЕ

Хидравличните чукове на Volvo са проектирани да работят в хармония с вашия багер от Volvo, като осигуряват постоянна мощност и производителност, от които се нуждаете - удар след удар. Издръжливи по дизайн и с редица конфигурации от работни инструменти и чукове, които подхождат на вашата дейност, хидравличните чукове на Volvo са готови да поемат и най-взискателните проекти.

Обсъдете с вашия местен доставчик възможните опции за конзоли, подходящи за интерфейса на вашата машина.

HB14 Нисък шум

Хидравличните чукове на Volvo са проектирани да работят в хармония с вашия багер от Volvo, като осигуряват постоянната мощност и производителност, от които се нуждаете - удар след удар.

Предлага се за: EC140E, ECR145E, EWR150E

Подробности

HB15 Нисък шум

Издръжливи по дизайн и с редица работни инструменти и конфигурации на чукове съобразени с вашите дейности, хидравличните чукове на Volvo са готови да се заемат и с най-взискателните проекти.

Предлага се за: ECR145E, EWR150E

Подробности

HB18 Нисък шум

Каквато и да е конкретната задача, мощните хидравлични чукове на Volvo са проектирани да осигуряват впечатляващи резултати, като същевременно намаляват разхода на гориво и натоварването върху машината.

Предлага се за: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Подробности

HB21 Нисък шум

Управлението с две скорости, комбинирано с широка гама от налични работни инструменти, означава, че хидравличните чукове на Volvo предлагат гъвкавост и конкретно решение за всяко приложение.

Предлага се за: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Подробности

HB22 Нисък шум

Създаден с оглед на тежка работа, хидравличният чук от Volvo позволява да поемете най-трудните задачи и да останете по-продуктивни - за по-дълго време.

Предлага се за: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Подробности

HB25 Нисък шум

С идеален баланс между тегло и мощност, всеки детайл на чука от Volvo е проектиран да работи в хармония с вашата машина от Volvo.

Предлага се за: EC250E

Подробности

HB30 Нисък шум

Чуковете на Volvo се предлагат като пакет „всичко в едно“, за да можете да се заемете директно с работа, включително вашия избор на маркучи, конзоли и инструменти.

Предлага се за: EC300E, ECR355E

Подробности

HB36 Нисък шум

Лесни за употреба и доставяни напълно готови за работа, хидравличните чукове на Volvo предлагат консистентна производителност и мощност, за да осигурят отлични резултати на всеки работен обект.

Предлага се за: EC380E

Подробности

HB38 Нисък шум

Хидравличният чук на Volvo разполага с богат избор от налични работни инструменти, които ви помагат да поемате широк спектър от задачи, както в рамките на работния обект, така и между различните обекти.

Предлага се за: EC380E

Подробности

HB48 Нисък шум

Където и да работите и независимо от проекта, хидравличните чукове на Volvo са проектирани да осигуряват изключителна гъвкавост, производителност и дълготрайност.

Предлага се за: EC480E

Подробности

HB75 Нисък шум

Увеличете максимално вашата производителност с хидравличните чукове на Volvo, които осигуряват оптимална мощност и производителност при всеки удар.

Предлага се за: EC750E

Подробности
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас