CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Services Maintenance

Onderhoud

Duurzame winst garanderen

Onderhoud

Wanneer u het onderhoud van uw machines aan Volvo specialisten toevertrouwt, kunt u zich op uw kerntaken richten. We plannen het onderhoudsprogramma rond uw bedrijvigheid: uw efficiëntie staat voorop en we doen er alles aan om de productiviteit zo min mogelijk te verstoren. We maken afspraken voor een onderhoudstarief per aantal draai-uren of per kwartaal, voor de duur van het contract – afhankelijk van wat uw budget.

Gepland zoals ú dat wilt

Het onderhoudsprogramma is volledig afgestemd op uw machine en berekend op de bedrijfsomstandigheden en de toepassingen. Het vormt de garantie dat er op een tijdstip dat uw productie zo min mogelijk wordt verstoord een getraind Volvo onderhoudsmonteur langskomt – en de benodigde onderdelen bij zich heeft – om de klus zo efficiënt mogelijk te verrichten.

Volledig origineel

Uiteraard gebruiken we alleen originele Volvo onderdelen, smeermiddelen en koelvloeistoffen en installeren we de nieuwste software. Alles wordt bovendien netjes vastgelegd, zodat u bij eventuele doorverkoop de toekomstige eigenaars een complete onderhoudsgeschiedenis kunt tonen en de hoogst mogelijke prijs voor uw machine kunt vangen. Onderhoudsplanning is essentieel: we bepalen in overleg welk type support Volvo u moet bieden. Ook als we alleen de onderdelen hoeven te leveren, waarna uw eigen monteurs het vereiste onderhoud verrichten, dan is dat geen enkel probleem. Informeer bij uw dealer naar een ondersteuningsniveau dat bij u past.

Mogelijke opties

Bij Volvo weten we dat de onderhoudsbehoeften per bedrijf verschillen en daarom hebben we tal van opties om het onderhoudsprogramma te completeren. Tijdens het overleg met uw dealer kunt u afspraken maken over verschillende opties, zoals:

  • Inzameling van afgewerkte oliën en filters
  • Reinigingsbeurt van de machine
  • Veiligheidsinspectie
  • Onderhoud van hulpstukken
  • Vervanging van slijtonderdelen
  • Aircoservice
Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons