Construction Equipment Türkiye

Volvo Construction Equipment motor servis aralıklarını 1.000 saate uzatıyor

Yeni yüksek performanslı motor yağı ve yakıt filtreleri ile birlikte Volvo CE yağ teknolojisindeki gelişmeler motor servis aralıklarını ve maliyetlerini %50'ye kadar azaltıyor.

Volvo Construction Equipment, geniş makine yelpazesinde servis aralıklarını 1.000 saate çıkaran yeni nesil yakıt filtrelerini piyasaya sürüyor. Bu yeni ürünler Volvo'nun artık müşterilere 1.000 saatlik eksiksiz bir motor servis paketi sunabileceği anlamına geliyor.

Volvo Construction Equipment Çalışma Süresi ve Parçalar Başkanı Niclas Wahlström: "Çalışma süresini artırmanın ve bakım maliyetlerini düşürmenin müşterilerimiz için son derece önemli hedefler olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle tasarım ve mühendislik takımlarımız, uzun süreli performans için yüksek kaliteli makineler ve bileşenler geliştirmek için uzun saatler boyunca çalışıyor."
Niclas Wahlström sözlerine şöyle devam etti: “Bu taahhüdün bir parçası, Volvo Yüksek Performanslı Yakıt Filtrelerinin piyasaya sürülmesidir ve bu yenilikle, müşterilerimize artık 1.000 saatlik eksiksiz bir motor servis paketi sunabileceğiz. Ulaşılan sonuç, azaltılmış bakım gereksinimleri ve daha az bakım maliyeti, bu da müşterilerin makinelerinin şantiyede kalmasını ve ellerinden gelenin en iyisini yapmasını sağlayacak.”

Daha uzun bakım aralıkları, müşterilere bakım maliyetlerinde %50'ye varan oranda tasarruf sağlayacak ve bileşen performansından veya uzun ömürden ödün vermeden olumlu bir çevresel etkiye sahip olacak. 1000 saatlik paket, Volvo Yüksek Performanslı motor yağı ve yakıt filtreleri ile birlikte Volvo Motor Yağı VDS-4.5'ten oluşuyor.

Niclas Wahlström, "1.000 saatlik motor servis aralığı, çalışma süresi ve toplam sahip olma maliyeti (TCO) söz konusu olduğunda Volvo'nun bir numaralı marka olduğuna inancımızın bir başka nedenidir" diyerek sözlerini sonlandırıyor.

Daha eski makineler Volvo Motor Yağı VDS 4.5 ve Volvo yüksek performanslı filtreleri kullanabilir ancak makine kullanıcıları kullanım kılavuzlarında tanımlanan servis aralıklarına uymalıdır.

Genişletilmiş motor servis aralığı, çeşitli sayıda makine için geçerlidir. Mevcut Volvo makinenizin uygun olup olmadığını öğrenmek için yerel Volvo bayinize danışın.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com