Construction Equipment Türkiye

Volvo Onaylı 2. El makineler yenileri kadar güvenilirdir

Volvo CE Satış Bölgesi EMEA'da kullanılan ekipman yöneticisi Anders Sjöström, Volvo Onaylı Kullanılmış makinelerin seçilmesinin yepyeni makineler kadar bir filo için ne kadar yararlı olduğunu açıklıyor.

Soldan: Robert Aebi için Satış Desteği Roger Schutz; Martin Hubmayer, Ascendum Avusturya'da Kullanılan Ekipman Yöneticisi; Robert Aebi Almanya'da Kullanılan Ekipman Müdürü Peter Hieber; Volvo CE Satış Bölgesi EMEA'da Kullanılan Ekipman Müdürü Anders Sjöström; ve Jörg Gerick, Swecon Almanya'da Kullanılan Ekipman Müdürü.

Neden birisi yeni bir makine yerine premium kullanılmış bir makine almayı düşünebilir?

Bu müşterimizin koşullarına bağlıdır. Örneğin, işlerine yeni başlayan küçük bir müteahhidin, yeni Volvo makineleri filosunu satın almaya gücü yetmeyebilir. Bunun yerine, bayilerimiz tarafından servis verilen ve denetlenen ve Volvo Onaylı 2. El (VAU) garantisi ile satılan premium ikinci el Volvo makineleri satın alabilirler. Bu büyük bir yatırımdır, çünkü VAU garantisi, müşterinin ürüne güven duymasını ve makinenin tüm servis geçmişinin teslimattan önce bayilerimiz tarafından kontrol edildiğini bildiği için içinin rahat etmesini sağlar.

Volvo makineleri değerlerini ne kadar iyi koruyor?

İkinci el makineler piyasaya sürülmeden önce her zaman titizlikle denetlenir ve başka bir tam ömür için yenilenir. Makineyi ikinci ömrüne hazırlamak için, muayene işlemi temiz, daha sonra kontrol edip tam bir incelemeyle başlar. Muayene uzman satıcı denetim personeli tarafından gerçekleştirilen 150 farklı kontrol noktasından oluşur. %50'nin altında kalan aşınmanın altına düşen makine parçaları varsa, bu parçalar VAU garanti kriterlerini yerine getirmek için değiştirilecektir. Yüksek değer sağlamak için yerel Volvo bayinizle bir VAU garantisi ile birlikte bir servis anlaşması yapmanız önemlidir. Bir VAU makinesi satın aldığınızda, en yüksek standartta ekipman aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Onaylı 2. El

Neden ikinci el bir Volvo makinesini satın almak müşteri için iyi bir yatırımdır?

Uygulama ne kadar zorlu olursa olsun yeni bir Volvo makinesi kadar güvenilirler. Müşteriler toplam sahip olma maliyetlerini düşürmek istiyor, bu nedenle ikinci el ekipmanlara olan talep artıyor. İkinci el ekipmanlarımız geniş ürün yelpazesine sahiptir, müşterilere tekerlekli yükleyicilerden belden kırma kamyonlara ve ekskavatörlere kadar çeşitli makineler mevcuttur.

İkinci el makine alımında bakımın herhangi bir etkisi var mı?

EMEA'daki yetkili Volvo bayilerimizden birinden tamamen denetlenmiş ve kontrol edilmiş bir Volvo kullanılmış makine satın aldıysanız ve bir VAU garantisi eklemeyi kabul ediyorsanız, bir son müşteri olarak risk almadan ne alacağınızı tam olarak bilirsiniz. Müşterilerimizin kafaları rahat olsun diye kusursuz bir garanti planı oluşturmak için çok çalıştık. 

 

İkinci el makineler

Volvo hala ikinci el makineler için CareTrack sunuyor mu ve öyleyse bu neden değerli?

Yapıyoruz ama bunu müşteriye sunmak isteyip istemedikleri bayilerimize kalmış. İkinci el makineyi satarken, CareTrack önemlidir; bu nedenle bayiler müşterilere servis veya özel onarım yapma zamanı geldiğinde ve ayrıca müşterinin kendi teknisyenlerinin makineler için yeni bir Volvo makinesinde olduğu gibi yeri ve işlemleri tam olarak kontrol edebilmelerini tavsiye edebilir.

Volvo Onaylı 2. El Uygulaması hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

Uygulamaya bayi stokunu yansıtır. Yerel bayilerde stokta mevcut olan VAU ikinci el makineler hakkında hızlı bilgi almak için kullanışlı bir seçenektir. Bu uygulama aynı zamanda makine raporları, kaliteli resimler ve bayilik iletişim bilgilerini sağlamaktadır.

En son Volvo Onaylı 2. El Ekipman, App Store ve Google Play deki Volvo Onaylı 2. El uygulamasında bulunabilir.

 

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com