Construction Equipment Türkiye

Volvo Active Care ile tasarruf etmek için biraz yatırım yapın

EMEA ürün destek direktörü Aram Ibrahim, Volvo Active Care'den ve hizmetin makine çalışma süresi için neden gerekli olduğu hakkında konuşuyor.

Volvo Active Care Nedir?

Volvo Active Care bir izleme servisidir. Sahadaki makineleri Çalışma Süresi Merkezimizden Volvo telematik sistemi CareTrack ile izliyoruz.

Makinelerin nasıl performans gösterdiğini ve ortaya çıkan herhangi bir hata kodunu veya alarmı nasıl izlediğini uzaktan görüyoruz. Bozulmaya yol açabilecek ciddi bir hata varsa, bir arıza kaydı/bildirimi oluştururuz, o makineye en yakın satıcıyı arayın ve bayinin müşteriye aktarması için bir işlem önerin. EMEA'daki müşterilerimiz için bayiler birbirleriyle bağlantıya geçerler, böylece herhangi bir sorunun fark edileceğinden, işleneceğinden ve planlanmamış bir aksaklık süresinden kaçınmak için uyarılacaklarından emin olabilirler.

Müşteri Volvo Active Care'i satın almak isterse, Volvo Çalışma Süresi Merkezindeki izleme hizmetine eklenir mi?

Evet, makineleri Çalışma Süresi Merkezine bağlanacak ve sürekli denetlenecekler. Ürün destek ekipleri, sahadaki makineleri izleyebilecek ve herhangi bir hata tespit ederse veya herhangi bir alarm meydana gelirse, makinenin gerekli analizini yapabilir ve işlem için en yakın satıcıya bağlanabilir.

Ürün destek organizasyonu, tüm Volvo CE ürünlerinin desteğini kapsar. Ürün uzmanının rolü, Volvo CE bayilerine ilk destek hattı olmaktır. Ürün destek organizasyonu için temel amaç makine çalışma süresini en üst düzeye çıkarmaktır. Bu, odağımızın satıcıları teknik konularla desteklemektir, böylece müşterileri makineleri en kısa sürede çalışmaya geri getirmelerini destekleyebilirler.

Bu yaklaşım, ürün desteği ile bölgedeki bayilerimiz arasında köklü bir süreç olmuştur. Ancak makine çalışma süresindeki müşteri talebinin öncekinden daha yüksek olduğunu ve planlanmamış aksama süresinin müşterilerimiz için son derece maliyetli olduğunu kabul ettik. Bu nedenle, Volvo Active Care'i müşterilerimize verdiğimiz destek konusunda daha proaktif olacak şekilde geliştirdik, böylece gelecekteki bir makine arızasından bir adım önde olabiliriz. 

Volvo Active Care müşteri için neden faydalıdır?

Ana sebep, planlanmamış aksama sürelerini azaltmaktır - bu, müşterilerinin projeleri üzerinde çalışırken en önemli zorluklardan biridir. Nihai hedefimiz müşterinin, planlanmamış arızalar yerine bir servis veya onarım planlaması için yardımcı olmaktır.

Volvo Active Care'e abone olmanın en önemli nedenleri nelerdir?

Proaktivite ile ilgilidir. Müşteri makinelerinin nasıl çalıştırıldığı, en kritik teknik alarmlar, operatör davranış uyarıları, makinelerde kaç alarm meydana geldiği, yakıt tüketimi, rölanti süresi vs.

Bir filo sahibinin verimliliği arttırması çok değerli bir bilgidir. Örneğin, filonun rölanti durumunu bilerek ve onu azaltmak için hedefler koyarak, verimliliği artırabilir ve maliyetleri düşürebilirler.

Aktif Bakım şu anda nerede mevcut?

Makinelerin Volvo telematik çözümü CareTrack ile bağlanabileceği tüm pazarlarda Active Care bulunmaktadır. Aktif olan bazı pazar örnekleri Norveç, İsveç, Polonya, Almanya, Hollanda, Güney Afrika ve Danimarka'dır.

Volvo Active Care, bayi ağımız üzerinden pazara sunulmaktadır. Bu, bayilerimizin bu hizmeti pazara sunma sürecinde kilit bir rol oynadığı anlamına gelir.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com