Construction Equipment Türkiye

CareTrack artık seçilmiş kompakt makinelere standart olarak dahil edilmiştir

Müşterilerin üretkenliğini ve karlılığını desteklemek amacıyla Volvo CE artık, Avrupa, Orta doğu ve Afrika'daki belirli kompakt kazıcı ve tekerlekli yükleyici modellerinde standart olarak bulunan telematik sistemi CareTrack'i, ücretsiz üç yıl abonelik ile birlikte sunuyor.

Volvo CE, EMEA bölgesindeki tekerlekli yükleyiciler dahil olmak üzere 5 ton ve üzerindeki kompakt kazıcılara standart olarak CareTrack donanımı ekleyeceğini bildirmekten gurur duyar.

Müşteriler üç yıl boyunca haritalama ve takip, günlük saatler ve hizmet yönetimi fonksiyonlarına ücretsiz olarak erişebilecekler.

Bazı modellerle müşteriler, yakıt tüketimi ve kullanımı gibi daha gelişmiş işletim verilerine bile erişme fırsatı yakalayacaklar.

CareTrack'e bağlı kompakt makinelerin popülasyonu arttıkça, Volvo CE kompakt ekipman için özel olarak geliştirilmiş hizmetlerinin yelpazesini arttırmayı hedefliyor. Hedeflerinin arasında, örneğin, özgün kompakt makine raporları sunmak var.

Volvo CE Satış Bölgesi EMEA Üretkenlik & Verimlilik yöneticisi Ivona Baldyga, "Birbirine bağlı bir dünyada yaşıyoruz ve veri kullanımı ile gerçek bir etki yaratmak için daha bir zaman hiç bir zaman olmamıştı," diyor. "Makineleri (kompakt olsun olmasın) birleştirerek, müşterilerimize işlerinde daha fazla verimlilik, çalışma zamanı ve karlılık elde etmelerinde yardım etme fırsatı yakalıyoruz,"

Kira endüstrisini tanımak

Yılın başlarında Volvo CE, 'Avrupa araç kiralama endüstrisinin ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamaya bağlılığındaki süreklilik' için Madrid'de düzenlenen 2019 Avrupa Kiralama Ödülleri'nde (ERA) ERA Teknik Komitesi Ödülü ile onurlandırıldı.

Bu endüstriyel tanınma Volvo CE'nin kompakt bağlılığı geliştirmekteki çabasını ve müşterilerin çalışma süresi, toplam mülkiyet maliyeti (TCO) konularında müşterilerinin bir numarası olma hırsını her zamankinden daha fazla teşvik etmiştir.

Bir çok kompakt model için standart olarak CareTrack'e üç yıl ücretsiz izin teklif etme kararı bu adanmışlığın sadece bir örneği.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com