Construction Equipment Hrvatska
volvo priključak rovokopača

Priključci rovokopača gusjeničara

Hidraulički čekići

PROBIJANJE GRANICA

Volvo hidraulički čekići su dizajnirani da rade skladno s vašim Volvo rovokopačem, pružajući dosljednu snagu i učinkovitost koja vam treba - udarac za udarcem. Izdržljivog dizajna i s velikim izborom radnih alata i konfiguracija čekića prikladnih za vaše operacije, Volvo hidraulički čekići spremni su preuzeti najzahtjevnije projekte.

Razgovarajte s vašim lokalnim zastupnikom o opcijama nosača priključaka prikladnih za sučelje vašeg stroja.

HB14 Low Noise

Volvo hidraulički čekići su dizajnirani da rade skladno s vašim Volvo rovokopačem, pružajući dosljednu snagu i učinkovitost koja vam treba - udarac za udarcem.

Dostupno za: EC140E, ECR145E, EWR150E

Detalji

HB15 Low Noise

Izdržljivog dizajna i s velikim izborom radnih alata i konfiguracija čekića prikladnih za vaše operacije, Volvo hidraulički čekići spremni su preuzeti najzahtjevnije projekte.

Dostupno za: ECR145E, EWR150E

Detalji

HB18 Low Noise

Kakav god da je zadatak pred njima, snažni Volvo hidraulički čekići su dizajnirani da isporuče impresivne rezultate, smanjujući pri tome potrošnju goriva i zahtjeve na stroj.

Dostupno za: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Detalji

HB21 Low Noise

Dvije brzine rada, u kombinaciji sa širokim rasponom dostupnih radnih alata, znači da Volvo hidraulički čekići pružaju prilagodljivost i rješenja po mjeri za svaki posao.

Dostupno za: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalji

HB22 Low Noise

Izrađen je imajući na umu težak rad, zato s Volvo hidrauličkim čekićem možete preuzeti najteže poslove i ostati produktivniji - dulje vremena.

Dostupno za: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Detalji

HB25 Low Noise

Sa savršenom ravnotežom snage i težine, svaki detalj Volvo čekića dizajniran je da skladno radi s vašim Volvo strojem.

Dostupno za: EC250E

Detalji

HB30 Low Noise

Volvo čekići se isporučuju kao paket sve-u-jednom tako da možete odmah krenuti na posao, uključujući vaš izbor crijeva, nosača i alata.

Dostupno za: EC300E, ECR355E

Detalji

HB36 Low Noise

Jednostavni za upotrebu i isporučeni spremni za rad, Volvo hidraulički čekići nude dosljednu učinkovitost i snagu koja jamči sjajne rezultate na svakom gradilištu.

Dostupno za: EC380E

Detalji

HB38 Low Noise

Volvo hidraulički čekić dolazi sa širokim izborom dostupnih radnih alata, koji vam pomažu da preuzmete brojne zadatke na gradilištima i između njih.

Dostupno za: EC380E

Detalji

HB48 Low Noise

Gdje god da radite i kakav god da je projekt, Volvo hidraulički čekići su dizajnirani da pruže izvanrednu svestranost, učinkovitost i izdržljivost.

Dostupno za: EC480E

Detalji

HB75 Low Noise

Povećajte maksimalno vašu produktivnost s Volvo hidrauličkim čekićima, koji isporučuju optimalnu snagu i učinkovitost sa svakim udarcem.

Dostupno za: EC750E

Detalji
Volvo predstavnik, priključci
Ostanite u kontaktu

Želite li naručiti ili naučiti više? Pošaljite nam poruku

Ostanite u kontaktu