Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab gravemaskine excav

Redskaber til gravemaskiner på hjul

Hydrauliske hamre

Vi nedbryder grænser

Volvos hydraulikhamre er konstrueret til at arbejde sammen med din Volvo-gravemaskine på hjul og levere den konsekvente effekt og ydelse, du har brug for, det ene slag efter det andet. Volvos hydraulikhamre har en robust konstruktion og et udvalg af konfigurationer af arbejdsredskaber og hamre, der passer til din drift, og de er klar til at påtage sig de mest krævende projekter.

Tal med din lokale forhandler om konsoloptioner, der passer til din maskingrænseflade. 

volvo redskab gravemaskine hb14

HB14 Low Noise

Volvos hydraulikknusere er konstrueret til at arbejde sammen med din Volvo-gravemaskine og levere den konsekvente effekt og ydelse, du har brug for – det ene slag efter det andet.

Tilgængelig for: EWR150E, EWR130E

volvo redskab gravemaskine hb15

HB15 Low Noise

Volvos hydraulikknusere har et holdbart design og et omfattende udvalg af tilgængeligt arbejdsværktøj og knuserkonfigurationer for at passe til dine behov, og de kan klare selv de mest krævende opgaver.

Tilgængelig for: EWR150E

volvo redskab gravemaskine hb18

HB18 Low Noise

Uanset hvilken opgave, der skal udføres, er Volvos stærke hydraulikknusere konstrueret med henblik på at levere imponerende resultater, mens brændstofforbruget og kravene til maskinen reduceres.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

volvo redskab gravemaskine hb21

HB21 Low Noise

Styringen med to hastigheder kombineret med et omfattende udvalg af tilgængeligt arbejdsværktøj betyder, at Volvos hydraulikknusere tilbyder fleksibilitet og en skræddersyet løsning til ethvert anvendelsesformål.

Tilgængelig for: EW220E

volvo redskab gravemaskine hb22

HB22 Low Noise

Volvos hydraulikknusere er konstrueret med henblik på hårdt arbejde, så du kan påtage dig de mest krævende jobs og være mere produktiv – i længere tid.

Tilgængelig for: EW220E

Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt