Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE afslører ambitiøs ny produktlinje på Volvo Days 2024

På Volvo Days 2024 demonstrerer Volvo Construction Equipment (Volvo CE) sin ambition om at være førende inden for bæredygtighed og produktivitet ved at præsentere banebrydende lanceringer og en ny løsningsbaseret tilgang - der muliggør bæredygtig forandring for kunder på både regulerede og mindre regulerede markeder.

Volvo Day 2024 - Change starts with us

Volvo CE er det:

  • Lancering af en moderniseret serie af gravemaskiner, udstyret med avanceret teknologi til enestående ydeevne
  • Udvidelse af Volvo CE's brede udvalg af elektriske maskiner, herunder den første elektriske gravemaskine på hjul, der vises sammen med det hidtil bredeste udvalg af opladningsløsninger
  • Introduktion af nye smarte applikationer i en løsningsbaseret tilgang for reduceret kompleksitet og øget forretningspotentiale

Volvo Days finder sted i Eskilstuna i Sverige og er det første store udstillingsvindue, siden virksomheden annoncerede stedet som sit nye hovedkvarter i august sidste år. Her ved denne flagskibsbegivenhed får kunderne et indblik i Volvo CE's allernyeste lanceringer og innovationer på tværs af både elektriske og konventionelle løsninger samt virksomhedens udvalg af digitale værktøjer - og møder de mennesker, der får det til at ske.

Melker Jernberg Melker Jernberg, Head of Volvo CE, siger: "I denne tid med hurtige forandringer har verdenssamfundet brug for, at byggebranchen trapper op og møder samfundets udfordringer med sikrere, smartere og mere bæredygtige løsninger. Derfor tager vi hos Volvo CE en ledende rolle i at drive denne transformation, investere og samarbejde på tværs af hele værdikæden for at skubbe grænserne i den rigtige retning. På Volvo Days displayer vi vores hidtil mest ambitiøse svar på disse udfordringer, hvor vi arbejder sammen med kunderne om at flytte vores branche fremad."

En af de mest markante ændringer i dette års Volvo Days er et skift væk fra siloopdelte produkter og tjenester til totalløsninger - skræddersyet til kundernes behov, uanset hvor de er på deres dekarboniseringsrejse, så de kan påtage sig nye udfordringer og muligheder med den stativ, de har brug for. Et andet nyt fokus er på segmenter inden for byggeri, så kunderne kan se, hvordan Volvo-løsninger kan pakkes holistisk for at levere den højest mulige ydeevne på tværs af deres specifikke applikationer, fra byggeri og forsyningsselskaber til stenbrud og tilslagsmaterialer.

Ny generation af produkter i verdensklasse

I tråd med Volvo CE's flerstrengede teknologitilgang for at imødekomme varierede kundebehov præsenterer virksomheden en ny generation af innovative gravemaskiner, Volvo EC500, EC400 og EC230. Serien, som også omfatter EC210 og ECR145, er blevet udstyret med intelligent teknologi i et nyt elektrohydraulisk system og en forbedret menneske-maskine-grænseflade (HMI) og er designet til øget brændstofeffektivitet, produktivitet, sikkerhed og samlede ejeromkostninger.

Volvo Day 2024 - EC400Den nye generation af gravemaskinen EC400 er udstillet på Volvo Days sammen med EC500 og EC230.

Blandt displayene på Volvo Days er også et eksklusivt smugkig på den helt nye A40, der kommer senere på året, og som bygger på Volvo CE's rige arv som branchepioner inden for rammestyrede dumpere, og lanceringen af de stive dumpere R60 og R70, der signalerer en udvidelse af transportmulighederne for kunderne..

Ligesom andre konventionelle Volvo CE-maskiner kan de nye tilsætningsmidler til porteføljen drives af vedvarende HVO100 (hydrogeneret vegetabilsk olie), som reducerer udledningen af kulstof betydeligt i forhold til traditionel diesel.

Joakim ArndorwJoakim Arndorw, Head of Sales Region International, sagde: "Disse nye serier, sammen med vores elektriske løsninger, beviser, at Volvo CE er godt udstyret til at imødekomme vores kunders forskellige behov på både regulerede og mindre regulerede markeder og udnytter vores styrke til at implementere meningsfuld innovation på tværs af alle vores tilbud, mens vi bevæger os låsemaskine mod vores ambition om netto nul drivhusgasemissioner inden 2040."

Fortsætter med at gå nye veje med bæredygtigt drevne løsninger

Ud over en modernisering af sine konventionelle tilbud lever Volvo CE igen op til sit løfte om at lede branchens overgang til byggeri uden fossilt brændstof med flere spændende elektriske introduktioner i segmentet for mellemstore maskiner.

Sammen med allerede lancerede elektriske løsninger som den 23 tons tunge EC230 Electric gravemaskine og den kabelforbundne EW240 Electric MH, præsenterer virksomheden en rækkenye elektriske entreprenørmaskiner. Disse omfatter EWR150 Electric, den første af Volvos elektriske gravemaskiner på hjul, og læssemaskinerne L90 Electric og L120 Electric, der er planlagt til trinvis introduktion fra begyndelsen af 2025 i begrænsede mængder på udvalgte markeder.

Volvo Day 2024 - L90Den elektriske læssemaskine L90 signalerer en udvidelse af Volvos elektriske mellemstore læssemaskiner

De understøttes af det hidtil bredeste udvalg af opladningsløsninger med lanceringen af den mobile opladningsløsning PU40 til kompakt udstyr, som er tilgængeligt på udvalgte markeder og et kærkomment tilsætningsmiddel til det allerede tilgængelige mobile opladningsløsning PU500. Volvo CE's engagement i at sikre et pålideligt el-økosystem viser sig også i den nye digitale app My Equipment, som hjælper kunderne med at administrere opladningsprocessen mere effektivt.

Volvo Day 2024 - PU40 Power UnitDen mobile opladningsløsning PU40 er en af en række fleksible opladningsløsninger.

Carl SlotteCarl Slotte, Head of Sales Region Europe, sagde: "Volvo Days viser, hvor langt vi er kommet på vores elektromobilitetsrejse, fra vores første kommercielle lancering i 2019 til det brede udvalg af elektriske maskiner og opladningsløsninger, vi præsenterer i dag, forstærket af vores udvalg af smarte digitale værktøjer. De trin, vi tager inden for elektrificering af maskiner i det mellemstore og tunge segment, baner vejen for, at flere kunder kan afkarbonisere deres drift og gribe nye forretningsmuligheder, når samfund verden over overgår til en fremtid med lavt kulstofindhold."

Samarbejde for at drive kundesucces

Arrangementet fremhæver også Volvo-koncernens styrke med en række samarbejder, som alle er designet til at fremskynde innovation og hjælpe med at transformere branchen. For eksempel er Volvo Financial Services der for at vise, hvordan de tilpasser finansielle tilbud til at opfylde deres kunders specifikke behov, mens Volvo Trucks deltager for at demonstrere deres imponerende elektriske portefølje.

Volvo Day 2024 - EC400

Yderligere oplysninger om Volvo Days findes på Volvo Days Press event 2024

 

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Åsa Alström

Head of Strategic Communications
Volvo Construction Equipment
E-mail: asa.alstrom@volvo.com

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com