Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Operator connectivity med det digitale værktøj My Equipment

En ny digital løsning fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lanceres for at forbedre føreroplevelsen, styrke den elektriske transformation og lægge produktivitet og energieffektivitet i hænderne på dem.

My Equipment digital tool

Den webbaserede app My Equipment er specielt designet med operatøren i tankerne - den giver nem adgang til vigtige data om deres tilsluttede udstyr, når de er på farten og fra en hvilken som helst enhed.

Den er bygget til at levere en fremragende digital oplevelse og giver vigtige oplysninger om maskinens timer, status, placering og strømforbrug. Den er primært lanceret til elektriske maskiner og giver virkelig ro i sindet for operatører eller andre på byggepladsen, der har brug for at monitorere batteriets opladningsstatus på afstand - også takket være meddelelser, der advarer dem, hvis der er en afbrydelse i opladningen. Den er designet til at sikre, at de får mest muligt ud af deres el-udstyr. My Equipment har også mulighed for at oprette forbindelse til dieselmaskiner og give kunderne yderligere oplysninger om niveauet af brændstof med mere.

Ben Ditchcreek, Service Owner, Sustainable Energy Services for Volvo CE, siger: "Vi identificerede et presserende behov for en pålidelig digital grænseflade til at støtte operatører af elektriske maskiner. Det er for, at de hurtigt og nemt kan forstå opladningsstatus i realtid, når de er væk fra maskinen - enten i en pause eller før de ankommer til stedet. Operatørerne vil så føle sig bedre forberedt til at tackle en produktiv dag.

"Kunder med elbiler er vant til at monitorere opladningsstatus og andre faktorer via deres mobiltelefoner. Det vil vi gerne matche med vores egen førende kundeløsning til byggebranchen - bygget til de specifikke krav på en moderne byggeplads."

Takket være at appen er tilgængelig i enhver vangeliv eller på enhver enhed, er den sat til at gøre det nemmere at tage nye operatører ombord og hurtigt forbinde dem til status for alle elektriske maskiner på deres arbejdssteder. Disse omfatter Volvo CE's førende udvalg af elektrisk kompaktudstyr, herunder gravemaskinerne EC18 Electric, ECR18 Electric og ECR25 Electric og læssemaskinerne L20 Electric og L25 Electric, samt den mellemstore EC230 Electric gravemaskine.

Den første udgave af My Equipment er integreret i CareTrack-startpakken og giver mulighed for nem styring af operatør- og maskinadgang. Fremtidige udgivelser vil omfatte yderligere funktioner, der vil være en del af en betalt abonnementstjeneste.

Den vil blive introduceret på udvalgte markeder i Europa fra juni, og der er sat en yderligere udrulning i gang i Nordamerika og andre globale regioner på et senere tidspunkt.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com