Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo L25 Electric og ECR25 Electric. Batteridrevne elektriske anlægsmaskiner med nul udledninger.
Forandring begynder her

Om at skabe bæredygtig fremgang på en stille måde.

Rejsen mod emissionsfri opførelse er på vej. Med vores elektriske maskiner får du høj ydeevne med lavt støjniveau samt færre vibrationer og slet ingen udstødningsgasser. Kunne de være på tide at lave om på din forretning?

Det er nemt at finde nye muligheder med vores elektriske maskiner. De lader dig arbejder på nye steder, om natten og endda på sensitive indendørsområder. Få arbejdet gjort, mens konkurrenterne sover. Indtil videre består vores altid voksende serie af fem elektriske anlægsmaskiner – det er det største udvalgt i branchen.

Læs mere

Volvo Electric-maskiner

Hvad er næste skridt?

Som du kan se ud fra diagrammet, vil vores elektriske serie vokse kontinuerligt fra de kompakte til de store maskiner. For os er det en meget spændende rejse ind i byggebranchens fremtid. Bliv medlem

Road map for elektrificeringen af Volvo Construction Equipment. Det starter med elektrificeringen af mindre anlægsmaskiner og derefter de større af slagsen.

Vores forpligtelse: 100 % fossilfrie Volvo Group-køretøjer i 2040

Som en verdens førende fabrikanter har vi et ansvar for at reducere vores kulstofaftryk. Vores mål er at opnå nettonul udledning af drivhusgasser i vores værdikæde i 2040, med markante reduktioner af emission allerede i 2030.

Den første prioritet i vores klimastrategi er at udvikle produkter og løsninger, der reducerer  CO₂ -aftrykket. Vi anerkender, at vi ikke kan gøre det alene. Vi skal arbejde sammen med dig, vores partnere og vores kunder for at skabe reel forandring.

Relaterede artikler

Volvo CE fremmer en bæredygtig fremtid med det største udvalg af elektriske maskiner

Med tre nye elektriske kompakte maskiner – L20 Electric, EC18 Electric og ECR18 Electric – som nu introduceres på markedet, demonstrerer Volvo Construction Equipment (Volvo CE) sit engagement i at bygge den verden, vi ønsker at leve i, ved at tilbyde produktionsbranchens største modelserie af elektriske maskiner.

Læs mere
Volvo CE's første elektriske maskiner giver et ekstra skub til den grønneste by i Schweiz

Små, men kraftfulde, elektriske, kompakte maskiner fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) tages i brug for første gang af schweiziske kunder i en af verdens mest bæredygtige byer - og resultaterne er både stille og tilfredsstillende.

Læs mere
Volvo L25 Electric giver vinteren den kolde skulder med miljøvenlig byrengøring

Den første elektriske kompakte læssemaskine fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) – Volvo L25 Electric – har bevist, at den kan klare enhver storm ved at hjælpe med at holde de isglatte gader i Köln i Tyskland rene og ryddede i løbet af den lange kolde vinter.

Vil du vide mere?

Send os en meddelelse, vi hjælper dig med glæde.

Kontakt os