Volvo Construction Equipment Oy Suomi
volvo työväline kaivukone hydra

Tela-alustaisten kaivukoneiden työvälineet

Hydrauliset murskaimet

RIKO RAJOJA

Volvon hydrauliset murskaimet on suunniteltu toimimaan harmonisesti Volvo-kaivukoneesi kanssa ja tarjoamaan tarvitsemaasi tasaista tehoa ja suorituskykyä isku iskulta. Kestäviksi suunnitellut ja erilaisia toimintaasi sopivia työkalu- ja murskainkokoonpanoja tarjoavat Volvon hydrauliset murskaimet ovat valmiita tarttumaan vaativimpiinkin projekteihin.

Keskustele paikallisen jälleenmyyjän kanssa koneen liitäntään sopivista kiinnikevaihtoehdoista.

Hiljainen HB14

Volvon hydrauliset murskaimet on suunniteltu toimimaan harmonisesti Volvo-kaivukoneesi kanssa ja tarjoamaan tarvitsemaasi tasaista tehoa ja suorituskykyä isku toisensa jälkeen.

Saatavana: EC140E, ECR145E, EWR150E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB15

Kestäviksi suunnitellut ja erilaisia toimintaasi sopivia työkalu- ja murskainkokoonpanoja tarjoavat Volvon hydrauliset murskaimet ovat valmiita työskentelyyn kaikkein vaativimmissakin projekteissa.

Saatavana: ECR145E, EWR150E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB18

Volvon hydrauliset murskaimet on suunniteltu saavuttamaan vaikuttavia tuloksia työssä kuin työssä ja vähentämään samalla polttonesteenkulutusta ja koneeseen kohdistuvia vaatimuksia.

Saatavana: EC160E, EC180E, EW160E, EW180E, EW220E, EWR170E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB21

Kaksinopeuksisen ohjauksen sekä kattavan työkaluvalikoiman ansiosta Volvon hydrauliset murskaimet tarjoavat joustavuutta ja räätälöidyn ratkaisun jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Saatavana: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB22

Kovaan työskentelyyn tarkoitetun Volvon hydraulisen murskaimen ansiosta voit tehdä rankimpiia töitä ja työskennellä tuottavammin pidempään.

Saatavana: EC200E, EC220E, ECR235E, EW220E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB25

Painon ja tehon täydellisen tasapainon tarjoavan Volvo-murskaimen jokainen yksityiskohta on suunniteltu toimimaan harmonisesti yhdessä Volvo-koneesi kanssa.

Saatavana: EC250E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB30

Volvon murskaimet toimitetaan täydellisinä paketteina - sisältäen valitsemasi letkut, kiinnikkeen ja työkalut - jotta voit aloittaa työskentelyn saman tien.

Saatavana: EC300E, ECR355E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB36

Helppokäyttöiset ja käyttövalmiina toimitettavat Volvon hydrauliset murskaimet tarjoavat tasaista suorituskykyä ja tehoa varmistaen parhaat tulokset kaikilla työmailla.

Saatavana: EC380E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB38

Volvon hydraulinen murskain toimitetaan kattavan työkaluvalikoiman kanssa, jotta voit tehdä monenlaisia töitä sekä työmailla että niiden välillä.

Saatavana: EC380E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB48

Missä ja minkä projektin parissa sitten työskenteletkin, Volvon hydrauliset murskaimet on suunniteltu tarjoamaan erinomaista monipuolisuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä.

Saatavana: EC480E

Yksityiskohdat

Hiljainen HB75

Maksimoi tuottavuutesi Volvon hydraulisilla murskaimilla, jotka tarjoavat optimaalisen tehon ja suorituskyvyn jokaisella iskulla.

Saatavana: EC750E

Yksityiskohdat
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä