ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
παρελκόμενα volvo ελαστικοφόρος φορτωτής lo

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΩΝ ΦΟΡΤΩΤΩΝ

Το μηχάνημα Volvo σας αξίζει μόνο το καλύτερο

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ VOLVO ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΦΟΡΟ ΦΟΡΤΩΤΗ ΣΑΣ

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν την ιδέα πολυχρηστικότητας των ελαστικοφόρων φορτωτών Volvo, αλλά χωρίς επιτυχία. Για κάθε εργασία χρειάζεται και διαφορετικό εξάρτημα και, επειδή η Volvo είναι ο κατασκευαστής ελαστικοφόρων φορτωτών με την πιο πλήρη γκάμα εξαρτημάτων, μπορείτε να εξοπλίσετε τον ελαστικοφόρο σας φορτωτή Volvo με εξαρτήματα που, όχι μόνο δικαιώνουν τον φορτωτή σας στο έπακρο, αλλά και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και τις συνθήκες λειτουργίας. Αυτό σημαίνει απαράμιλλη ευελιξία και πολυχρηστικότητα.

Λάβετε υπόψη σας ότι τα παρελκόμενα που διατίθενται για τα μοντέλα μηχανημάτων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

Βάσεις εξαρτημάτων

Η υδραυλική βάση επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή εξαρτημάτων.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Κάδοι φορτωτή

Μια ευρεία γκάμα κάδων για φορτωτές, για χρήση σε μια σειρά από διαφορετικές συνθήκες εδάφους και για όλες τις εργασίες χειρισμού, φόρτωσης & μεταφοράς, ισοπέδωσης ή διάνοιξης σηράγγων.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Περόνες

Περόνες με τυποποίηση ISO με πλαίσια περονών που ταιριάζουν τέλεια σε φορτωτές Volvo.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Βραχίονες διαχείρισης υλικών

Ο βραχίονας διαχείρισης υλικών επιτρέπει στο μηχάνημα να περισυλλέγει, να μεταφέρει και διαχειρίζεται μια σειρά από διαφορετικά αντικείμενα ή εξοπλισμό.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Αρπάγες

Αρπάγη κορμών γενικής χρήσης για τη διαχείριση μικρών κορμών ή κλαδιών δέντρων. Μπορεί επίσης να συγκρατήσει μεμονωμένα κλαδιά.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Άλλο

Άλλα παρελκόμενα για ελαστικοφόρους φορτωτές της Volvo που συμβάλλουν ώστε το πολυχρηστικό σας μηχάνημα να γίνει ακόμη πιο ευέλικτο.

Επισκόπηση εξαρτημάτων
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Παρελκόμενα
Επικοινωνία

Θέλετε να κάνετε παραγγελία ή να μάθετε περισσότερα; Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επικοινωνία