Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo reman
Volvo Reman

Bevar din Volvo som en Volvo med genfremstillede dele

Nyd godt af al den selvsikkerhed, som følger med, når du vælger originale Volvo-dele, men til en lavere pris og med mindre miljøindvirkning.

Driftssikker. Holdbar. Overkommelig pris.

En Volvo Reman-del giver både den kvalitet og de høje standarder, som du forventer af Volvo. Det er, fordi Reman-dele er originale Volvo-dele – genfremstillet til den oprindelige tilstand, og til en konkurrencedygtig pris. Faktisk er kvalitetsstandarderne for en genfremstillet del nøjagtig de samme som for en splinterny del. Og de understøttes af den samme garanti.

Den rigtige del til dig

Ligegyldigt hvad du har brug for – fra indsprøjtningsdyser og styreenheder til motorer, gearkasser, turboladere  og dieselpartikelfiltre (DPF) – så vil du finde den del, du har brug for, i vores omfattende udvalg af Volvo Reman-dele; alt sammen til en pris, som du vil sætte pris på, og i en kvalitet, du kan stole på.

volvo reman-funktioner, fordele

Egenskaber og fordele

  • Mere omkostningseffektive end nye dele.
  • Lever altid op til de nyeste tekniske specifikationer.
  • De samme garantibetingelser som originale Volvo-dele.
  • Mindre tid nødvendig på værkstedet i sammenligning med reparation.
  • Samme høje kvalitet og ydeevne som en ny del.
  • Reduceret miljøindvirkning.
volvo reman-funktioner, fordele
Det miljørigtige valg

I sammenligning med fremstillingen af en ny del kan en Reman-del bruge op til 85 % mindre materiale og op til 80 % mindre energi. Og det betyder ikke blot, at en Reman-del er det rigtige valg for din maskine og din bundlinje – det er også det rigtige valg for miljøet.

Vejen til en cirkelformet økonomi handler om de valg, vi foretager på daglig basis, og Reman-dele hjælper os med at nå denne destination – sammen.

Kvalitet, garanteret

Kvalitetssikringen begynder i det øjeblik, en slidt del returneres til os. Vi begynder med at adskille og rense alle komponenter og efterse dem grundigt. Lejer, tætninger, børster og lignende elementer erstattes med originale Volvo-dele. Komponenter opgraderes til at opfylde den seneste tilgængelige specifikation og bearbejdes til at opfylde de nyeste tekniske krav. Endelig tester vi alle Volvo Reman-dele én gang til, inden de forlader fabrikken.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os