Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo original motor
Volvo motordele

Et helt liv med Volvo-kvalitet

Vores Volvo motordele gør det muligt at foretage et komplet motoreftersyn med pakningskits, cylinderforingskits og lejekits – samt et bredt udvalg af individuelle reservedele. Når du kun benytter originale Volvo-dele, kan du sikre, at din Volvo-motor vil bevare sin driftssikkerhed, ydeevne, lave emissioner og brændstoføkonomi i verdensklasse i hele maskinens livscyklus.

 

Vigtige fordele

  • Designet til at optimere motorydelse og integreres perfekt med din maskine.
  • Fremstillet i henhold til vores strenge kvalitetsstandarder og revisionsprocesser.
  • Materialer, som omhyggeligt er udvalgt til at opfylde de højeste standarder for holdbarhed, sikkerhed og miljøomsorg.
  • Kontrolleret i henhold til vores omfattende programmer for test på prøvebænk og under virkelige betingelser for at sikre optimal ydeevne og driftssikkerhed under alle kørsels- og klimaforhold.

Ved at vælge originale reservedele fra Volvo passer du din maskine på den bedst mulige måde og skaber de bedst mulige betingelser for maksimal rådighedstid for maskinen og ro i sindet, så du er sikret ydelse i topklassen i mange år fremover.

Generatorer

Fra ørkenhede til arktisk kulde er Volvo generatorer specielt designet til at opfylde de højeste standarder for strømstyrke og spændingseffekt under de mest krævende arbejdsbetingelser.

Startermotorer

Volvos startmotorer produceres udelukkende med brug af materialer af den højeste kvalitet og garanterer fremragende start- og opladningseffekt, så din maskine altid vil starte i selv de barskeste klimaer.

Indsprøjtningsdyser

Den robuste teknologi i Volvo indsprøjtningsdyser sikrer maksimal udgangseffekt foruden brændstofeffektivitet i verdensklasse. Kombineret med Volvos avancerede efterbehandlingssystemer til udstødningsgas spiller indsprøjtningsdyserne en afgørende rolle for at opnå lave emissioner.

Turboladere

Volvo turboladere er fremstillet til at opfylde vores krævende standarder, finjusteret til at opnå maksimal effektivitet af din Volvo-motor år efter år, alt sammen med det nødvendige niveau af ydelse og emissioner.

Har du hørt om vores reparationskits, designet til at klare enhver reparationssituation?
Find ud af mere