Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo hydraulikslanger
Volvo hydraulikslanger

Hold dig til de originale varer

Maskinens fulde ydeevne afhænger af hydraulikken, og derfor er kun det allerbedste godt nok, når det handler om at få mest muligt ud af din Volvo. Du kan stole på, at Volvo hydraulikslanger vil levere ydeevne, driftssikkerhed og holdbarhed i meget lang tid. Vores slanger er designet af Volvo til Volvo baseret på års forskning og testning og er fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre præcis pasform og optimal ydelse. Alt andet er simpelthen bare ikke godt nok til en Volvo-maskine.

Volvo hydraulikslanger

Original Volvo-kvalitet

Alle vores slanger er fremstillet af originale Volvo-reservedele, konstrueret til Volvo-maskiner og Volvo-hydrauliksystemer. Volvo slanger er underlagt de højeste standarder for testning, og for at sikre langvarig lækfri ydelse er næsten alle slanger skivede. Resultatet er, at slangerne ikke blot gør arbejdet, men også bidrager til maksimal rådighedstid og tilgængelighed ved indviklede driftsbetingelser og hjælper med at reducere service- og vedligeholdelsesomkostningerne.

Hver eneste del af hydrauliksystemet er konstrueret til at fungere sammen. Hydraulikslangerne er derfor konstrueret og testet til at arbejde i kombination med alle de andre komponenter i hydrauliksystemet. Ved kalibrering af hydraulikslangen til de forskellige funktioner tages der højde for følgende egenskaber:

  • Bøjeradius.
  • Bøjeevner.
  • Arbejdstryk og trykspidser.
  • Flow og hastighed.
  • Vibrationer.
  • Temperaturer.
  • Miljø.
  • Slitage.

Volvo Slangeservice

Den rigtige slange, lige med det samme
Når en hydraulikslange skal udskiftes, har du brug for en hurtig og pålidelig løsning for at få maskinen tilbage til arbejdet hurtigst muligt – og Volvo Slangeservice gør det nemt. Volvo Slangeservice er vores hurtige og bekvemme løsning, hvormed slanger samles direkte på værkstedet af teknikere uddannet og certificeret af Volvo ved hjælp af professionelt udstyr.

Kort sagt: kun Volvo Slangeservice byder på den kvalitet og tilgængelighed, som din maskine er afhængig af.

Stol på eksperterne

Volvo Hose Service udføres kun af forhandlere, som opererer i særligt godkendte værksteder. En del af denne godkendelse betyder, at alt personale, som samler slanger, har gennemgået Volvos avancerede uddannelse og kvalificeringer. Det er heller ikke nødvendigt at udføre målinger eller afmontere den gamle, utætte slange og bringe den ind på værkstedet. Kun Volvo har øjeblikkelig adgang til dine slangers nøjagtige specifikation, og det betyder, at din Volvo-forhandler ved nøjagtigt, hvad der kræves af den slange, du har brug for.

Hold den ren

Forurening i det hydraulisk system kan beskadige ventiler, pumper og andre komponenter. Det er derfor, hver eneste Volvo-slange underkastes en avanceret renseproces, og vi anvender hætter for at forebygge forurening under transport. Med Volvo Slangeservice får du desuden en sikret rengøringsproces med brug af rengøringsprojektiler, som er de bedste i klassen.

Ved du, hvad du har brug for?

Ønsker du at bestille reservedele? Vi hjælper dig med glæde.

Send en forespørgsel