Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo filtre
Volvo filtre

Fremstillet af Volvo, til Volvo

Hvis motoren er hjertet i en Volvo, er filtrene leveren og lungerne, som hjælper din maskine med at holde sig i topform. Originale Volvo filtre er testet og optimeret grundigt for at arbejde harmonisk sammen med din Volvo-maskine, og de har den ypperste kvalitet af udformning, fremragende filtreringseffektivitet, meget lave trykfald og ekstra høj tilbageholdelseskapacitet for snavs. Vælg Volvo filtre for den højeste produktivitet og rentabilitet, igen og igen.

Hvorfor bruge Volvo-filtre?
  • Lange serviceintervaller, mindre nedetid og lavere vedligeholdelsesomkostninger.
  • Maksimer funktionaliteten af din Volvo-maskine. Tests beviser, at kun Volvo-filtre kan maksimere det fulde potentiale af din Volvo-maskine.
  • Volvo-filtre er det bedste valg til din forretning – de beskytter komponenterne mod skadelige partikler ved at reducere slitage og øge servicelevetiden.

Den vigtigste del af filteret
  • Du kan regne med Volvo til at levere den højeste kvalitet af fremstillingsmaterialer og standarder. Stoffet i Volvos filtre er fremstillet af cellulosefibre af høj kvalitet. Fine fibre udgør et tæt filterstof med meget små porer og kan opsamle uhyre små partikler. Grove fibre udgør et tykt og åbent filterstof med store porer og høj kapacitet.
  • Filterstofkonstruktørerne blander fine og grove fibre, indtil stoffet har det præcise rensningsniveau og den kapacitet, som alle filertyper skal have.
  • Stoffet i Volvos bypass-filter, der skal arbejde under meget højt tryk, er forstærket med syntetiske fibre for at give det tilstrækkelig styrke.

Vores serie af Volvo-filtre

Motoroliefiltre
Motorbrændstoffiltre
Motorluftfiltre
Kabineluftfiltre
Hydraulikoliefiltre
Ventilationsfiltre

Ved du, hvad du har brug for?

Ønsker du at bestille reservedele? Vi hjælper dig med glæde.

Send en forespørgsel