Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab gravemaskine excav

Redskaber til gravemaskiner på hjul

Skovle

Den perfekte kombination

Du kan vælge mellem en række originale Volvo-skovle, der fungerer harmonisk sammen med din Volvo-gravemaskine. Skovlene fås som direkte monteret eller med Volvos lynkoblings-kontaktflader. GPX-, TGX- og CAX-skovle er specielt beregnet til brug sammen med tiltrotatoren.

volvo redskab gravemaskine bucke

Universalskovl - Universal cut

Universalskovlen  er det ideelle valg, når man skal grave og håndtere bløde til middelhårde materialer såsom snavs, lerjord,  sand og løs lerjord med lave slidegenskaber og et begrænset stenindhold. Udstyret med slidbeskyttelse i siden og bunden og universalfortandingssystem (GPE). Sideskær kan fås som tilvalg.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

volvo redskab gravemaskine bucke

Universalskovl GPX - Aggressive cut

Denne skovl er beregnet til gravning og flytning af løst materiale, f.eks. sand, ler, jord og grus. Blandt dens egenskaber kan nævnes slidbeskyttelse på bunden og Volvos universale tandsystem monteret som standard (GPE).

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

volvo redskab gravemaskine bucke

Kraftig skovl - universalskær

Beregnet til produktiv gravning i kompakte materialer såsom løs eller sprængt sten, hårdtpakket ler og små sten. (~2100 kg/m3). Passer også til grus, kløvet basalt, caliche, splintret granit, kvartssand, stenhåndtering, skarpe sten og andre tætte materialer. Skovlen har en gennemgående tungere og kraftigere konstruktion end GP-versionen. Den er udstyret med blandt andet slidlister forneden, som dækker næsten hele bundpladen, og som ekstraudstyr sidebeklædninger og segmenter.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EW160E, EWR150E

volvo redskab gravemaskine bucke

Planeringsskovl TGX - Aggressive Cut

Planeringsskovlen er optimeret til brug med en tiltrotator og er udformet til præcist anlægs-, overfladebehandlings- og skråningsarbejde. Skovlens skrå hjørner gør det muligt at arbejde tæt på genstande. Blandt dens egenskaber kan nævnes skrå hjørner, længere skærekant samt slidbeskyttelse på siderne og bunden.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

volvo redskab gravemaskine bucke

Kabelskovl CAX - Aggressive Cut

Beregnet til at arbejde i smalle udgravninger med en lang profil, der gør det muligt at arbejde tæt på rør og kabler. Blandt dens egenskaber kan nævnes længere skærekant, smal udformning samt slidbeskyttelse på sider og bund.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

volvo fixed ditching bucket

FAST GRØFTESKOVL

Den faste grøfteskovl er beregnet til vedligeholdelse af grøfter, landskabspleje og formning af skråninger og er optimeret til opfyldning, gravning i blødt materiale og flytning af materiale. Ideel til opfyldning, grøftegravning og håndtering af materiale. Udstyret med kant der kan boltes på.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

volvo tiltable ditching bucket

Tiltbar grøfteskovl

Den tiltbare grøfteskovl er en fleksibel løsning til vedligeholdelse af grøfter, landskabspleje og formning af skråninger. Med en 45° tiltning på begge sider giver grøfteskovlen fremragende præcision - det perfekte valg, når der er brug for en ren, glat planering.

Tilgængelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt