Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
volvo redskab kompakt læssemaskine

Redskaber til kompakte læssemaskiner

Redskabsfæster

Redskabsfæster

Et hydraulisk redskabsfæste muliggør nem og hurtig udskiftning af redskaber.

volvo redskab kompakt læssemaskine

Redskabsfæste - VAB-TPZ

Volvos redskabsfæste TPZ (VAB-TPZ) gør det muligt hurtigt og sikkert at skifte redskaber med TPZ-grænsefladen. TPZ-redskabsfæstets udformning øger ikke afstanden til læssearmene og optimerer dermed maskinens ydeevne.

Tilgængelig for: L50H, L45H, L35G, L30G

Redskabsfæste - VAB-Z

Den åbne konstruktion og det glimrende udsyn gennem Z-redskabsfæstet giver hurtig og sikker udveksling af redskaber. Omfatter et større sortiment end type P.

Tilgængelig for: L45H, L35G, L30G, L25 Electric

Detaljer

Redskabsfæste - VAB-P

Den åbne konstruktion og det glimrende udsyn gennem P-redskabsfæstet giver hurtig og sikker udveksling af redskaber.

Tilgængelig for: L20 Electric

Detaljer

Redskabsfæste - VAB-SSL

Redskabsfæste efter standarden for skridstyrede læssemaskiner. Muliggør udveksling af redskaber mellem læssemaskiner og skridstyrede læssemaskiner.

Tilgængelig for: L35G, L30G, L20 Electric

Detaljer

Svejset redskabsfæste - VAB-STD (TPV)

Volvos svejsede standard-redskabsfæste (VAB-STD), der også går under betegnelsen TPV, er verdens mest anvendte redskabsfæste. Det blev i sin tid udviklet af Volvo og har stået sin prøve i årtier verden over. Med VAB-STD kan man hurtigt og sikkert udskifte redskaber fra mange maskingenerationer, og udsynet er gennemprøvet til anvendelse med de originale Volvo gaffelchassiser. ISO-organisationen har oprettet en international standard baseret på Volvos konstruktion, ISO 23727.

Tilgængelig for: L50H, L45H, L35G, L30G

Detaljer

Støbt redskabsfæste - VAB-STD (TPV)

Volvos støbte standard-redskabsfæste (VAB-STD), også kaldet TPV, er Volvos svar på udsyns- og vægtoptimerede beslag. Det er udelukkende udviklet af Volvo og har stået sin prøve i årtier verden over. Med det støbte VAB-STD kan man hurtigt og sikkert udskifte redskaber fra mange maskingenerationer, og den meget åbne konstruktion giver operatøren et fremragende udsyn. ISO-organisationen har oprettet en international standard baseret på Volvos konstruktion, ISO 23727.

Tilgængelig for: L50H, L45H, L35G, L30G

Detaljer
Volvo dealer finder redskaber
Tag kontakt

Vil du bestille eller have mere at vide? Send en besked til os.

Tag kontakt