Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

JM Trykluft A/S tager et skridt op med Volvo

Udlejningsvirksomheden kan nu også tilbyde 30 tons gravemaskiner fra Volvo Entreprenørmaskiner.
 

Som udlejningsvirksomhed i den danske bygge- og anlægsbranche er der behov for et alsidigt og fleksibelt katalog. Det ved JM Trykluft A/S alt om, og den jyske materieludlejer opdaterer løbende sit udbud til kort- og langtidsudlejning.

Seneste indkøb er en Volvo EC250EL, som blev leveret i uge 24 fra Volvo Entreprenørmaskiner i Taulov til JM Trykluft A/S afdeling i Aarhusforstaden Viby. Firmaet udlejer fra otte afdelinger i Jylland, Aarhus, Horsens, Silkeborg, Randers, Holstebro, Kolding, Billund og Vejle. Maskinen kom som en dansk standardopbygning med blandt andet centralsmøring, hvorefter JM Trykluft A/S selv har monteret tiltrotator, Engcon joysticks samt Leica 2D maskinstyring, der kan opgraderes til 3D.

Så snart den var færdigmonteret, blev den sendt tilbage til Fredericiaområdet til en kunde og et projekt, der krævede en gravemaskine i 30 tons klassen. Den kraftfulde EC250EL har i flere år demonstreret sin effektivitet kombineret med et reduceret brændstofforbrug, hvilket gør den til en populær og efterspurgt maskine i branchen.

Store forventninger
Derfor er Peter Madsen, salgsdirektør i JM Trykluft A/S, heller ikke i tvivl om, at den nye Volvo lever op til hans forventninger.

- Vi har tidligere købt læssemaskiner i L70 og L90 størrelsen fra Volvo Entreprenørmaskiner. Volvo er et populært mærke, som vi selv har erfaret også er meget driftssikkert, og det gør det selvfølgelig interessant for os som udlejningsvirksomhed, forklarer han og fortsætter:
- Vores nyeste Volvo-investering er valgt, fordi vi for det første ikke tidligere har kunnet tilbyde den størrelse maskine. For os er det et step op, og vi har meget store forventninger til, at maskinen bliver en succes for os. Vi vurderer, at der helt klart er et marked for den.

Et andet vigtigt parameter for valget af Volvo er økonomi, hvor JM Trykluft A/S har forholdt sig til investeringspris og forventet værdi, når den er færdig i udlejningsbranchen.

Lytter til kunderne
- Dertil kommer, at vores kunder efterspørger Volvo. Kunderne er meget loyale overfor mærker. Det er langt hen ad vejen maskinmærket, som er afgørende for kundernes valg af udlejningssted, og vi vil selvfølgelig gerne have de mærker, som kunderne efterspørger. Samtidig har vi oplevet god service fra Volvo med de læssemaskiner, vi har købt hos dem, siger Peter Madsen.
Der er yderligere maskiner fra Volvo på vej ind hos JM Trykluft. Blandt andet en identisk EC250EL.

Fokus for JM Trykluft A/S er at levere de rette maskiner i den rette kvalitet, som kunderne ønsker. Dermed opnår de en højere udlejningsgrad, hvilket gør Volvo til en god investering. Samtidig skal de være robuste maskiner, som kan holde til skiftende brugere og opgaver.

- For os er en god maskine en driftssikker maskine, som ikke har store reparationsomkostninger. Samtidig skal den være servicevenlig og helst være en maskine, der ikke skal pilles ved for ofte, fastslår Peter Madsen.