Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Revy nr. 4 2022

Revy nr. 4 2022

Strøm på...

Volvo CE sætter strøm til kundernes arbejdspladser

Volvo CE har det bredeste udvalg af elektriske entreprenørmaskiner på markedet, og de er i dag på arbejde mange forskellige steder rundt om i Europa. 

Volvo CE mener, at de nye elektriske maskiner vil være med til at ændre den måde kunderne driver forretning på. Med elektriske maskiner kan man arbejde nye steder, i følsomme miljøer og tætte bebyggelser. Selv indendørs kan der arbejdes med stor kapacitet, næsten lydløshed og nul emissioner. Derfor er elektromobilitet ikke længere et eksotisk eksperiment, men en reel mulighed for at arbejde emmissionsfrit på en pålidelig måde.

Volvo CE’s elektriske serie omfatter ECR18 Electric, EC18 Electric og ECR25 Electric kompakte gravemaskiner og L25 Electric og L20 Electric kompakte hjullæssere, der er tilgængelige på udvalgte markeder i Europa.

Til mellemstort udstyr har Volvo CE introduceret den 23-tons elektriske gravemaskine EC230 på udvalgte markeder. Disse løsninger beviser deres potentiale for mere effektiv og mere bæredygtig drift med lige så meget kraft og ydeevne som deres diesel-modstykker.

Miljøbestemmelserne er stigende rundt om i verden. Evnen til at levere den samme høje ydeevne, men på en mere bæredygtig måde, er ikke længere et nichekrav, det er en forudsætning for at drive forretning. Udbydere af licitationer kræver mere og mere rent miljømæssigt af virksomhederne. Volvo CE kan tilbyde løsninger, hvor elektriske maskiner spiller en nøglerolle, som hjælper dem med bæredygtigheden.