Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Vils Entreprenørforretning løfter også de tunge opgaver

Vils Entreprenørforretning udfører jord-, kloak- og belægningsarbejder som totalentreprenør såvel som hoved- og fag- og underentreprenør.

Vils Entreprenørforretning har altid kørt med Volvo maskiner, for de kan levere den kraft som skal til at løfte de tunge emner ude på opgaverne. Betonrør og -brønde, underjordiske regnvandsbassiner samt vand- og fjernvarmeledninger. Vils har for nylig investeret i 3 styk Volvo EC380E gravemaskiner og en enkelt L220H læssemaskine. 

”Volvo maskinerne er et godt produkt til en konkurrencedygtig pris”, siger produktionschef Søren Glintborg, som dog understreger, at også kemien med Volvos folk er vigtig. Niels Kroman fra Volvo Entreprenørmaskiner forstår vores behov, og han er god til at sammensætte det rigtige match, så det er en win-win” for os.”

Desuden kunne Volvo Entreprenørmaskiner levere maskinerne hurtigt, påpeger produktionschefen.

En anden fordel er energibesparelserne som de nye maskiner tilbyder. Med en 40% stigning på brændstofpriserne er det noget der tæller i regnskabet, og som man arbejder på at reducere mest muligt.

Rå styrke til råstof

Også i råstofudvindingen kommer maskinerne til deres ret. I grusgraven lidt udenfor Holstebro kører Per Kolding i den nye Volvo L220H læssemaskine. Han er 59 år og har været maskinfører i over 20 år og har altid kørt Volvo - og kunne ikke tænke sig det anderledes. Indtil han fik den nye i efteråret, kørte han imponerende 26.000 timer i en 16 år gammel Volvo læssemaskine. Den kører endnu i grusgraven, nu med 27.500 timer på tælleren 
- med den samme turbo, som da den blev leveret tilbage i 2006.

Lars Thomassen har været maskinfører i 15 år og er glad for sit arbejde. Han er netop i gang med at afslutte første etape af grusgraven i Spøttrup, der ligger nord for Skive. Han arbejder dagligt i den nye Volvo EC380E gravemaskine med tilt-rotator og en ekstra stor skovl som kan flytte store mængder grus i et løft.