Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Milepæl er nået: Volvo CE har rekord mange kunder tilsluttet CareTrack

Optimeret oppetid, øget sikkerhed og forbedret produktivitet er nu hverdagen for 150.000 kunder i Volvo CE. Medregnes alle kunder i hele Volvo Gruppen er én million maskiner tilsluttet.

Det har stor værdi for Volvos kunder, at deres entreprenørmaskiner overvåges eksternt af Volvos eksperter. Gennem Volvos indbyggede telematiksystem CareTrack kan data fra tusindvis af målepunkter på maskinen aflæses og analyseres til gavn for kunden.

Eksempelvis kan de indsamlede data forudsige slitage på vigtige dele, service kan planlægges og reservedele bestilles på forhånd, hvilket alt sammen reducerer nedetiden for ejeren, der igen opnår større produktivitet.

Med leveringen af fire gravemaskiner til GSV Materieludlejning i Kirke Hyllinge i begyndelsen af oktober måned passerede Volvo CE 150.000 tilsluttede entreprenørmaskiner, og kombineres tallet med Volvo Gruppens tilslutningsmuligheder på tværs af sektoren - herunder lastbiler og busser - runder antallet én million tilsluttede enheder.

Holder styr på alle aspekter
- Vi er naturligvis stolte af at være førende inden for tilsluttede løsninger af høj kvalitet. Det er afgørende for vores kunders succes at være en del af det digitale økosystem. Som et førsteklasses varemærke arbejder vi hver dag på at levere en førsteklasses service, der kan hjælpe kunder som GSV Materieludlejning til at bruge deres Volvo-udstyr på den mest effektive måde, siger Jens Ejsing, adm. direktør for Volvo Entreprenørmaskiner A/S.

- For os betyder tilslutning væsentlige forbedringer for vores kunder inden for sikkerhed, oppetid og brændstofeffektivitet, mens omkostningerne sænkes, tilføjer han.
De fire gravemaskiner - en EC220EL, to EC250EL og én ECR235EL - var alle ved overdragelsen monteret med Volvos CareTrack.

For GSV Materieludlejning gør den digitale fjerntilslutning også en stor forskel.

- Vi er begejstrede for at være en del af denne tilslutningsrevolution og vise, hvad der kan opnås med et førsteklasses flådestyringssystem. Det er afgørende, at vi kan holde styr på alle aspekter af vores virksomhed, så det er et stort bidrag til vores succes at kunne overvåge vores maskiners produktivitet, sekund for sekund, udtaler Dan Vorsholt, adm. direktør for GSV Materieludlejning.