Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo

Revy nr. 3 2023

Sylvester A/S

Ærlighed i handlen

Hos Sylvester A/S i Kolding handler det ikke om quick-fix, men om langsigtede kunderelationer og forståelse for kundens behov.

Kunderne har i dag meget mere fokus på, hvad det er, de reelt køber når de handler nye maskiner”, fortæller Tom Sylvester som svar på spørgsmålet om, hvordan kompaktmarkedet har udviklet sig de senere år. Den autoriserede Volvo kompakt-forhandler uddyber, ” Vi skal forstå kundens behov og sikre, at den maskine vi leverer, er tilpasset præcis til at udfylde de opgaver den er tiltænkt”.

Med andre ord, for at kunne være med i kampen om kunderne, er det vigtigt at kende brancherne og deres vilkår indgående, for at kunne yde den bedste service i handlen. 
Tom Sylvester føler sig godt klædt på til at imødegå de mange ønsker og krav, for han har været med i mange år som forhandler af Volvos kompakt-maskiner og har mere end 15 års erfaring med salg og service af entreprenørmaskiner.

”Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinmester og det kommer mig stadig til gavn, når vi skal sammensætte det helt rigtige tilbud til en kunde”, fortæller han, ” ofte kommer vi med ændringsforslag til kunden, så vi får den mest effektive maskine. Det betyder en ekstra tilfreds kunde.

Faktisk er den høje faglighed et særkende hos Sylvester A/S, hvor det er udbyttet i driften af maskinen, og ikke blot maskinen selv, som har højeste prioritet.

”Vi kunne sagtens bare sælge maskiner bevidstløst ud over disken, men det ønsker vi ikke, ligesom der er områder vi ikke bevæger os ind på”, siger Tom. ”Vi sælger nye Volvo kompaktmaskiner med tilbehør og udstyr som passer nøje til. Vores fokus er på høj faglighed og kvalitet, der resulterer i korrekt udrustede maskiner.”
 
En lille og vågen…

I alt 4 medarbejdere, inklusive Tom Sylvester selv, er tilknyttet virksomheden på Platinvej i Kolding. En mekaniker på værkstedet, en udekørende servicemontør og en administrativ medarbejder.

”At vi ikke er større gør os ret agile og i stand til hurtigt at reagere på kundehenvendelser, hvilket vores kunder er vant til – og sætter pris på”, fortæller maskinforhandleren, som naturligvis også sætter en ære i at være med helt fremme på den digitale front. 
Ikke alene foregår markedsføring og det indledende salg digitalt, kunden kan selv konfigurere sin nye maskine online. Så kan Tom Sylvester efterfølgende bedre se, hvad kunden ønsker – og måske komme med forslag til eventuelle forbedringer. 

”Vi skal være hvor vores kunder er, det betyder, at vi også skal være tilgængelige online. Her har vi en hjemmeside, hvor man kan se hele udvalget af Volvo minigravere og minilæssere. Hver enkelt maskinstørrelse kan bygges med udstyr, tilbehør og redskaber, hvilket gør det nemt og overskuelig, hvis man er på udkig efter en ny maskine”, siger Tom Sylvester. 

Herudover har man mulighed for at komme forbi Sylvester A/S for at se og prøve de enkelte maskiner, såfremt de er på lager. 
”Det betyder rigtig meget, at den enkelte kunde kan prøve maskinen og vi kan tage en snak om, hvilken minigraver eller minilæsser der passer bedst til opgaven der skal løses”, slutter Tom Sylvester.