Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Nye folk hos Volvo CE

Der er både udvikling, men også stigende konkurrence i markedet for entreprenørmaskiner og derfor har Volvo Entreprenørmaskiner udvidet og ændret holdopstillingen, så kunderne kan få en endnu bedre oplevelse, når de er i markedet for nyt maskineri. Holdkortet byder derfor på tre nye ansigter, som jo nok alligevel vækker genkendelse, da de alle er kendte i branchen, mens den fjerde, Lasse Christensen, har fået nyt distrikt. 

Startede som kunde
Brian Boeriis er i år startet som kundekonsulent med distrikt Nord- og Midtjylland som sit revir. Han har gennem 7 år kørt som udemontør hos Volvo Entreprenørmaskiner og han har et indgående kendskab til området, de mange Volvo-kunder og deres maskiner. Faktisk startede han i sin tid på den anden side af bordet, da han var ansat som maskinmekaniker i en virksomhed og købte reservedele hos Volvo. Om forandringen fra ”skruende” medarbejder til kundekonsulent, siger han:

”Det er da helt klart en noget anden hverdag, og efter trekvart år i jobbet kan jeg kun sige, at jeg trives. Det er dejligt at komme rundt hos alle mine gamle servicekunder og se om vi kan hjælpe med noget”.

Fra trucks til entreprenørmaskiner
Kim Antonsen kommer oprindeligt ud af det sjællandske landbrug, men skiftede til maskinbranchen og har tidligere været ansat i 17 år i Volvo Entreprenørmaskiner, så han kender kunderne på Sjælland og øerne. Inden hans tilbagekomst til entreprenørmaskinerne ved årsskiftet, var han 7 år i Volvo Trucks som sælger af de solide lastbiler. 
Kim Antonsen bor med sin familie i Næstved og skruer i sin fritid på en gammel bil fra 1993. 
Selvfølgelig en Volvo…

Alt det udenom
En Volvo maskine er ikke bare en maskine. Udover den gule ”hardware” findes der i dag et helt univers rundt om kerneprodukterne. Et univers som består af tilbehør og udstyr, digitalt og analogt med den fællesnævner, at det hjælper kunden til at optimere på drift, blive mere effektiv og reducere omkostninger. Midt i dette univers står eftermarkedsspecialist Jan Jensen og hans fremmeste opgave er, at vejlede Volvos kunder i værdien af de rette konfigurationer. Dig-, Load-, Haul assist og Connected Map er bare nogle af de services, som de kommende år vil ændre måden at arbejde på. Jan Jensen har gennem en del år været på Volvos opbygningsværksted i Taulov, ligesom han tidligere har undervist på tekniske skoler. 

Fra nord til syd
Lasse Christensen blev i vinteren 2022 ansat som kundekonsulent med ansvar for hele Jylland og Fyn. Noget af en mundfuld, selvom man som Lasse er ihærdig og pligtopfyldende. Derfor har han nu fået koncentreret sit arbejdsområde til Sydjylland og Fyn, så han kan give sine kunder en endnu bedre service og opmærksomhed. 
Han er desuden tovholder på ECO Operator konkurrencerne, og skal med, når de to nyligt kårede vindere skal forsvare de danske farver i Frankrig. 
Privat holder han til i Vejle, hvor han (stadig) skruer på den gamle Datsun 280ZX.