Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo får partnerværksted i Sisimiut i Grønland

Volvo Entreprenørmaskiner er nu etableret i Sisimiut via en partneraftale med NB Auto- & og Entreprenørservice. Flere aftaler er på vej, så Volvo får partnere i de større byer.

NB Auto & Entreprenørservice i Sisimiut får et stort løft med partnerskabssaftalen med Volvo Entreprenørmaskiner.

- Vi har altid haft et samarbejde med Volvo eksempelvis om reservedele, men det bliver en stor forskel for os i fremtiden og navnlig på sigt, når vi får nogle flere kunder til Volvos maskiner, siger Norbert Beier, som driver NB Auto & Entreprenørservice med i alt fem medarbejdere.

- Vi kender det lidt, fordi vi på et tidspunkt blev forhandler af Ford personbiler. Det har givet os både handel og flere serviceopgaver. Vi får adgang til Volvos know how, og vi får løftet medarbejderne. Det er en stor fordel for os. Lige nu har vi en uddannet mekaniker til entreprenørmaskiner, og hele værkstedet får et løft med denne aftale.

Norbert Beier er uddannet hos Volvo Lastvogne i Aabenraa. Han har arbejdet på værkstedet i Sisimiut siden 2001, og han overtog det i 2016.
Niels Kromann er som Key Account Manager hos Volvo Entreprenørmaskiner ansvarlig for salget i Grønland.

- Nærvær og tilstedeværelse er vigtig, og vi kræver meget af vore samarbejdspartnere. Vi stiller en masse værktøjer og uddannelse til rådighed, og til gengæld forventer vi, at Volvo kommer til at stå stærkere i Grønland, siger Niels Kromann.

- Vi har været tilbageholdende på det grønlandske marked, fordi vi ikke har været til stede. Det er vi nu med NB Auto- & Entreprenørservice i Sisimiut, og de dækker også Ilulissat. Vi ser tre byer med potentiale til at have egentlige samarbejdspartnere. Det er de tre største byer – nemlig Nuuk, Ilulissat og Sisimiut - hvor der alle steder er både private og offentlige kunder til såvel kompakte som store entreprenørmaskiner, siger han.

- Det er jo lidt vanskeligt at komme rundt i Grønland af naturlige årsager. Derfor bygger vi meget samarbejde på tillid og på, at man viser resultater.

- Vi oplever Grønland som et meget dynamisk marked, hvor der er gang i mange aktiviteter. Vi har de kommunale serviceopgaver, som først og fremmest appellerer til de kompakte maskiner i den ene ende af spektret. Vi har mange entreprenører med en stribe anlægsopgaver både for den offentlige og private sektor til vores lidt tungere entreprenørmateriel og en del mineaktivitet, som retter sig mod de virkeligt kraftige maskiner i Volvos maskinprogram, siger Niels Kromann.

Volvos maskiner er fremstillet til nordskandinaviske forhold og kan leveres med et særligt Arctic Kit, som gør maskinerne ekstra velegnede til det specielle grønlandske klima med de lave temperaturer.

Yderligere oplysninger:
Key Account Manager Niels Kromann Volvo Entreprenørmaskiner, tlf. 0045 5355 2885