Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Kvikke EC18 Electric

Den syner ikke af meget i landskabet og så er den næsten lydløs. Den er tillige nem at betjene og transportere. Men den allerstørste gevinst er, at EC18 er elektrisk og derfor er fri for CO2 udledninger og andre miljøskadelige emissioner. Den kompakte gravemaskine er for nylig kommet på markedet i Danmark.

Den har allerede bevist sit værd og efterspørgslen er stigende, lyder det fra Volvo Entreprenørmaskiner A/S. Med god grund. Med EC18 Electric kan der arbejdes i støjfølsomme områder og uden for standardarbejdstiden samt i lavemissionsprojekter og indendørs uden brug for dyre røg-
udsugningssystemer. 

EC18 Electric er en omkostningseffektiv kompakt gravemaskine til arbejde på anvendelsesområder for 1,8-tons maskiner. Maskinens variable undervogn kan trækkes tilbage til mindre end 1 meter og udvides til op til 1,35 meter, så den kan klemmes ind i selv de snævreste områder, mens dens design sikrer, at det højre chassishjørne, svingstolpen og cylinderen forbliver inden for sporene. 

Det resulterer i maksimalt udsyn og reduceret risiko for maskinskade ved arbejde langs med forhindringer. Ud over ergonomiske betjeningselementer, et rummeligt førerhus og en række brugerdefinerbare indstillinger kan der også fås et lukket og opvarmet førerhus som ekstraudstyr.

EC18 Electric leveres med en integreret indbygget oplader, så den kan oplades fra 0 til 100 % på under seks timer. Med en lynlader kan EC18 Electric oplades til 80 % på op til 1,25 time.