Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Revy nr. 2 2022

Revy nr. 2 2022

Sylvester

Sylvester A/S udvider Leasingkoncept

Nu er alle Volvos kompakte maskiner tilgængelige til online leasing.

For et år siden lancerede Sylvester A/S, der er autoriseret forhandler af Volvos kompakte entreprenørmaskiner, et nyt leasingkoncept, som skulle gøre det både nemmere og mere enkelt at lease en entreprenørmaskine. Fokus var på udvalgte modeller, der kunne anvendes til mange typer opgaver.

I dag har Sylvester Online Leasing leveret mange kompakte Volvo maskiner til kunder i hele Danmark, og nu bliver konceptet udvidet til at inkludere alle Volvos kompakte maskiner, på nær de nye elektriske Volvo-maskiner som forhandles i Danmark af Volvo Entreprenørmaskiner A/S.

”Som kunde hos os kan man nu finde hele Volvos program af kompakte maskiner tilgængelige for leasing på vores hjemmeside. Vi har tilføjet mange flere udstyrsparametre at vælge blandt, så det er endnu bedre mulighed for at skræddersy sin maskinløsning”, siger Tom Sylvester, ejer af Sylvester A/S.

Bygget på mange års erfaring
Formålet er at imødekomme kundernes behov døgnet rundt, og det kan sikres gennem en hjemmeside, hvor alle informationer er tilgængelige, og hvor en guide sikrer overblik over både maskine, udstyr og pris. 

”Det skal være en gnidningsfri proces at handle maskiner, og det er det med Sylvester Online Leasing. Skulle der mod forventning være tvivlsspørgsmål, er der altid mulighed for support fra en af vores medarbejdere”, siger Tom Sylvester.

Hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S mødes det nye leasingkoncept med glæde og tilfredshed.

”Jeg har nu mødt Tom Sylvester to gange”, siger Henrik Torp, der er nylig tiltrådt Head of Retail Operations i Volvo Entreprenørmaskiner A/S, ” og det er mit klare indtryk, at han har en enorm viden indenfor dette segment. Det gælder ikke kun Volvo’s maskinprogram, men han besidder også en dyb indsigt i, hvad konkurrenterne kan”.

Alle maskinerne er fortsat præsenterede på Sylvesters hjemmeside, hvor det ligeledes er nøje beskrevet, hvad der følger med i prisen, og hvad der kan tilvælges. Leasingydelsen justeres med det samme ved tilvalg, så kunden er aldrig i tvivl om økonomien i aftalen.

Det tilgængelige udstyr til maskinerne er udvalgt af Tom Sylvester, som har mange års erfaring og ekspertise med Volvos kompakte maskiner. Alle mulige tilvalg i online bestillingen bygger på Toms erfaring og viden om, hvad der fungerer optimalt til den enkelte maskintype og -model.

”Det handler om at skabe effektive maskiner, som kan løse opgaven 100 procent fra det øjeblik, hvor man starter den. Vi har skabt en leasingmodel, hvor man får en korrekt konfigureret maskine til sine opgaver. Vi går ikke efter at tilbyde den billigste pris. Vi kan levere den mest effektive og pålidelige Volvo maskine og trods den høje kvalitet er det fortsat til en begrænset månedlig leasingydelse”, understreger Tom Sylvester.

Hverdagen er online
Kunderne har især kastet deres kærlighed på gravemaskinerne EC18E, EC20E og ECR25D, men som sagt er hele Volvos kompakte program tilgængeligt for online leasing, og leveringstiderne vil kun være afhængige af lagerstatus og monteringstid af udstyr. Man kan med fordel forudbestille eller reservere sin leasingmaskine i god tid.

”Med Sylvester Online Leasing slipper man som entreprenør for at skulle forholde sig til mange forskellige leasingmodeller og -tilbud. Hos Sylvester giver vi kunderne alle tilgængelige oplysninger i processen, så de kan tage de rigtige valg. De får således de samme informationer og den samme hjælp, som havde det været en fysisk handel. Kunderne kan selvfølgelig fortsat komme fysisk og se en maskine, før de afgiver en bestilling, men leasingprocessen sker online”, siger Tom Sylvester.

Den nye version af hjemmesiden Sylvester Online Leasing er netop gået i luften, så klik ind på sylvester-as.dk og se nærmere på det nye udvidede leasingkoncept.