Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Revy nr. 2 2022

Revy nr. 2 2022

Ny i Nord

Carsten Bondrup er ny distriktschef i Nordjylland

Han kender branchen ud og ind, Volvo Entreprenørmaskiners nye distriktschef Carsten Bondrop. Han er 51 år og bosat i Højslev, på kanten af Skive Fjord, og er derfor forholdsvis tæt på sit nye distrikt.

”Jeg glæder utrolig meget til at komme i gang med jobbet og få talt med vores Volvo-kunder i Vendsyssel”, siger han, og fortæller videre, at han kender distriktet rigtigt godt fra hans tidligere job.

Som ung fik han en kontoruddannelse, men i 2002 skiftede han til maskinbranchen, hvor han har arbejdet lige siden. Han har været ansat hos flere maskinforhandlere og et enkelt maskinudlejningsfirma, så han kender både salgs- og indkøbsdelen fra begge sider af bordet. Carsten Bondrop kommer senest fra en stilling som Key Account Manager hos S.D. Kjærsgaard A/S.

”Jeg har selv været med til at handle en del Volvo-maskiner ind hos Volvo Entreprenørmaskiner i Taulov og har altid haft stor respekt for virksomheden – og for brandet”, siger han og uddyber,” det er det, som ligger bag brandet, der tiltaler mig. Volvo udvikler konstant nye innovative ting og er en meget aktiv og stor spiller i markedet, og det glæder jeg mig til at være en del af”.

Carsten Bondrop starter i jobbet allerede 1. juli og satser på en flyvende start, hvor han vil kombinere kundebesøg i det nordjyske med samtidig at opnå et indgående kendskab til de mange maskiner i Volvos produktkatalog. 

I sin fritid er Carsten Bondrop en ivrig jæger, når han altså ikke lige hygger med kæresten Pia, deres i alt 4 børn og et nyankommet barnebarn.