Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Begavet arbejdskraft - Det handler om mennesker

Hvordan kan vi bevæge os fra ”Volvo + fører = Begavet arbejdskraft” til ”Begavet arbejdskraft – Det handler om mennesker”?

Egentlig er det bare en udpensling af ordet Volvo og ordet fører, fordi forskellen mellem begavet og ubegavet er menneskerne, der står bag. Det er jo os, der gør den store forskel. Maskiner og maskindetaljer kan man ikke bare kopiere, men holdninger, attituder og opførsel er helt umulige at putte i kopimaskinen og kopierer.

Som Volvo medarbejdere skal vi modtage og behandle vores kunder på samme måde, som vi gerne selv vil behandles, hvis vi var kunden. Volvo Entreprenørmaskiners medarbejdere har netop fået en pris for bedste kompetenceudvikling af medarbejderne i Volvo EMEA – det vil sige i Europa, Mellemøsten og Afrika. Det er vi meget stolte af, men det helt afgørende både for os og for kunderne er medarbejdere, som brænder for at løse dagligdagens opgaver hurtigt og effektivt og med et smil på læben.

Den helt store forskel er den indstilling, man møder kunderne og kundernes henvendelser med. Det kan godt være, at man ikke lige kan løse kundens problem her og nu, men man kan måske gøre noget andet for at afbøde virkningerne af et problem og gå positivt og konstruktivt ind i kundens problem.

Dette gælder, hvad enten du er maskinfører, formand, maskinindkøber eller ejer. I virkeligheden er det dit eget valg, om du vil være den begavede arbejdskraft.

Hos Volvo har vi mange passionerede medarbejdere. Vi tænker Volvo hele tiden, og vi er stolte af de værdier, der ligger bag logoet – vores såkaldte Code of Conduct – måden og det uskrevne regelsæt, som Volvo-folk optræder på.

Vi har mange loyale medarbejdere. Nogle har været hos os i mange år, og nogle er lige kommet til, og det har stor værdi for en virksomhed som vores. Vi har flyttet os langt gennem de seneste 10 år. Vi er i dag én enhed. Alle hjælper hinanden på tværs af landsdele og afdelinger. Alle ved, at succes i én afdeling avler succes i andre afdelinger.

Maskinerne præsterer præcis det, som menneskerne omkring dem sætter rammerne for - lige fra konstruktøren til føreren. Vi uddanner blandt andet førere og påtager os medansvar helt ud i yderste led, men kun ved, at føreren går positivt og konstruktivt ind i opgaven, kan vi sammen lykkes med at opnå den højest mulige effektivitet.

Begavet arbejdskraft – Det handler om mennesker

Adm. direktør Jens Ejsing
Volvo Entreprenørmaskiner A/S