Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Åben Grusgrav på pause i 2018

Hvorfor lægge en stor succes i graven? Det gør vi heller ikke. Åben Grusgrav er tilbage i 2019 forhåbentlig med de samme samarbejdspartnere som tidligere. I år koncentrerer vi os om E&H i Herning.

Rigtigt mange har besøgt Åben Grusgrav de senere år, når Volvo Entreprenørmaskiner har holdt det rundt omkring i landets grusgrave. Det er en stor succes, og deltagerne supplerer hinanden rigtig godt.

Sidste års aktører var Volvo Entreprenørmaskiner, Volvo Trucks, Renault Trucks, Volvo Cars, Sylvester A/S, Volvo Financial Service og en enkelt udenfor Volvo-familien, Aksel Benzin. Det er firmaer, som alle har med udvinding og transport af råstoffer at gøre, og alle føler sig hjemme i en grusgrav.

- Den afgørende faktor er, at der i år er E&H i Herning den 14.-16. juni. Der samles hele branchen, og vi har valgt at være der, hvor kunderne er i forvejen. Vi får lejlighed til at møde rigtigt mange kunder i Herning, og det glæder vi os meget til. Vi vurderer ikke, at kunderne vil tage en dag mere ud af kalenderen og også komme til Åben Grusgrav, siger markedschef Søren Larsen, Volvo Entreprenørmaskiner A/S.

- På E&H koncentrerer vi os ekstra om alt det uden om maskinerne, som også betyder meget for kunderne. Det er eksempelvis service, udstyr, finansiering, redskaber, driftsøkonomi, efteruddannelse, og så har vi naturligvis også nogle maskinnyheder med, men der bliver ikke lejlighed til at prøvekøre maskiner. Når vi plejer at stille en hel grusgrav til rådighed, er der på en stand på en messe simpelthen for lidt plads til, at det kan give førerne et ordentligt indtryk af maskinerne, siger Søren Larsen.