Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Revy

REVY 2 2018

To års garanti

To års garanti på reservedele

Volvo Entreprenørmaskiner A/S har besluttet at forlænge garantiperioden på reservedele fra 12 til 24 måneder begyndende den 1. januar 2018. Den nye garanti gælder 24 måneder eller 6000 timer, hvad der måtte indtræffe først.

- Den nye garantiperiode gælder alle, uanset om det er reservedele, der er monteret af vores teknikker eller sendt direkte til kunden, fortæller Reservedelschef Camilla Bak.

Volvo Entreprenørmaskiner A/S har et stort reservedels set-up i Taulov, som har fast forsendelse både med nat og dagsleveringer til teknikkerne og direkte til kunderne.

I reservedelsafdelingen i Taulov er der beskæftiget 13 medarbejdere dels med at tage mod ordrer via mail og telefon og dels med at ekspedere ordrer, så de rigtige dele kommer til de rigtige kunder.

Ud over at håndtere nye reservedele tager reservedelsafdelingen sig også af fabriksrenoverede ombytningsdele, som også leveres med 24 måneders garanti til en pris, der typisk er omkring 60% af nye dele.

Volvo Construction Equipment har en særlig fabrik for renovering af maskindele. Ved renovering af eksempelvis en motor genbruges op til 80%, mens alt andet fornyes. Det giver store økonomiske og miljømæssige fordele.