Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Lasse er ny kundekonsulent

Fra klargøring til kørende mand i marken.

Ny mand i salgsafdelingen hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S er kundekonsulent Lasse Christensen, som fra årsskiftet har overtaget Gert Kjeldgaards område i både Jylland og på Fyn. Oprindelig stammer Lasse fra Nordjylland, men privat han slår nu sine folder i Vejle, hvor han er bosat med kæreste – og inden længe første barn. Han er uddannet maskinmekaniker hos Johs. Møllers Maskiner i Horsens og kom for fem år siden til klargøringen hos Volvo Entreprenørmaskiner i Taulov.

Nu slipper han det tunge værktøj og kaster sig i stedet ud i markedet – og i marken. Han har gennem en periode kørt sammen med Gert Kjeldgaard for at blive introduceret til opgaven og lære kunderne at kende, hvilket bare har gjort forventningerne til jobbet endnu større.

Som kundekonsulent styrer man selv sin arbejdsdag og det er en af de ting Lasse Christensen sætter stor pris på, da han ikke er bleg for at arbejde lange dage. ”Vi skal være der for kunderne” er hans kongstanke, og han er vant til at stå op for sit publikum ud på de lange timer. Lasse har nemlig gennem flere år også arbejdet som DJ i et mobildiskotek, så han ved hvordan en god stemning skal bygges op. 

Han går desuden i sin øvrige fritid og skruer lidt på en ældre Datsun 280 ZX, så helt slipper han ikke sit gamle fag.