Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo ECR355E: Går aldrig ned på ydeevne

Den ny E-serie gravemaskiner fra Volvo CE tilbyder op til 10% bedre brændstoføkonomi, betydeligt forbedret gravestyrke, kontrollerbarhed og oppetid for at sikre den højeste ydeevne.


Er du på udkig efter den ideelle partner til rørlægning, vejarbejde og bygge- og anlægsarbejde, er den 35-tons tunge ECR355E fra Volvo CE det helt rigtige valg. Den seneste tilføjelse til E-serien har som hjerte den robuste Stage IV/Tier 4 Final-compliant Volvo motor. Ved at kombinere et højt drejningsmoment og et lavt omdrejningstal leverer motoren 180 kW (241 hk) og en forbedret brændstoføkonomi på op til 10%.

For at holde ydeevnen høj og driftsomkostningerne lave er ECR355E forsynet med Volvos work mode system. Afhængigt af opgaven kan operatøren vælge motorprogrammer som Idle, Fine, Generel, Heavy, Power max samt den nye ECO-tilstand - den nyeste teknologi indenfor elektronisk pumpekontrol forbedrer brændstoføkonomien yderligere.

Kort sving, stort potentiale
Volvo ECR355E klarer ikke kun mere med mindre brændstof, men også med færre anstrengelser. Både løftekapacitet og gravekraft er optimeret og giver mulighed for at grave, svinge og læsse mere materiale.
Fra vejarbejde til tungt infrastrukturarbejde kan ECR355E tilpasses, så den passer til den specifikke opgave. ECR355E kan nemt transporteres fra sted til sted takket være dens kompakte størrelse. Der findes både smalle og lange undervognskonfigurationer til at forbedre maskinens mobilitet. Den synkroniserede bom og arm forbedrer bevægelsesfriheden, når maskinen bevæger sig og løfter samtidig.
Volvo tilbyder desuden produktivitetsservices som monitorering af chaufføradfærd, arbejdspladsopsætning og maskinkonfiguration, der kan øge produktiviteten.

Gør mere – komfortabelt
Den seneste E-serie af gravemaskiner hæver baren indenfor kontrol og førerkomfort med et væld af nye funktioner. Inde i den støjsvage Volvokabine sikrer specialtilpassede responsfunktioner i joysticket, at maskinen gør præcis, hvad føreren har i sinde. Kontrollen er forstærket af systemet Human Machine Interface (HMI), der gør det muligt for førerne at finjustere funktioner og indstillinger via en skærm og tastatur.

Føreren har et 360 graders udsyn i kabinen takket være store vinduer og smalle søjler. Den valgfri funktion Volvo Smart View kombinerer fire udvendigt monterede kameraer for at oprette et fugleperspektiv af maskinen, som vises på skærmen. Systemet tillader føreren at observere alle omkringliggende områder, hvilket er en fordel, når pladsen er trang.

Førerhuset er udstyret med en stor lodret forrude for større udsyn og dermed sikkerhed. Den øverste del kan nemt rulles op og af vejen, mens den nederste del kan fjernes og opbevares inde i førerhuset. Komforten er optimeret ved hjælp af det avancerede klimakontrolsystem, som justeres via en otte tommer LCD-skærm. Andre standardfunktioner omfatter justerbart sæde, rigelig benplads og vibrationsdæmpere, hvilket gør at føreren forbliver frisk, opmærksom og fokuseret.

Klar til styrkeprøven
ECR355E er udstyret med en X-frame undervogn med overruller i smedet stål, robust bom og stikarm for lang oppetid og levetid. Der er nem tilgang til samtlige vedligeholdelsespunkter, og med logisk grupperede manifolder til smøring, skridsikre plader og masser af gelændere kan føreren hurtigt og sikkert komme tilbage til arbejdet.

Til nedrivning og andet tungt arbejde tilbyder Volvo forstærkning- og afskærmningspakker til at sikre, at Volvo maskinerne er beskyttet. Volvo tilbyder desuden oppetidsservices, der reducerer udgifter til reparation og uforudset stilstand. Ved at benytte innovativ teknologi kan Volvo fjernovervåge deres kunders maskiner. Derved kan problemer blive opdaget tidligt.

Mere end en maskine
Volvo tilbyder et omfattende sortiment af redskaber og kundeløsninger til support af den nye ECR355E for at maksimere produktivitet. Med Volvos hurtigeskifte og redskabsstyring i displayet kan føreren nemt skifte mellem hydrauliske knusere, alsidige skovle og skovle til tungt arbejde.
Redskabssystemerne er beskyttet med adgangskode og kan memorere op til 20 forskellige redskaber. Det brugervenlige system tillader føreren at forudindstille det korrekte hydrauliske flow og tryk på en skærm inde fra førerhuset for at få mest ud af redskaberne.

Vigtige specifikationer: ECR355E
Motor: Volvo D8J | Effekt: 30 o/sek (1800 omdr/min) | Net (ISO 9249/SAEJ1349): 179 kW
Brydekraft (Normal/Boost) ISO 6015: 192 / 209 kN | Skovlkapacitet: 0,55 - 2.06 m3
Maks. graverækkevidde* 10.635 mm. | Maks. gravedybde*: 6.960 mm. | Driftsvægt: 35.000 kg.

Volvo Revy 3 2017

Revy 3 - 2017

Volvo ECR355E