Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Ny Head of Sales hos Volvo

Steffen Lückstädt er tiltrådt stillingen som Head of Sales

Steffen
Steffen Lückstädt

Jeg elsker de spændende udfordringer!

Steffen Lückstädt er ny bag rattet i salgsafdelingen hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Steffen Lückstädt er en temmelig erfaren herre, da han, på trods af sine kun 43 år, karrieremæssigt har været på en solid rundtur gennem entreprenør- og maskinbranchen samt en del afstikkere til udlandet og tilbage igen. Livet som selvstændig maskinproducent har han sågar også prøvet, inden han for lidt over et år siden kom til Volvo Entreprenørmaskiner A/S som Key Account Manager.

Nu er Steffen Lückstädt rykket et step opad i organisationsdiagrammet, efter han i starten af april tiltrådte som Head of Sales i selvsamme virksomhed med hovedkontor i Taulov.

”Jeg elsker de spændende udfordringer, og denne var for god til ikke at takke ja til”, fortæller han om jobtilbuddet. Salgsafdelingen hos Volvo Entreprenørmaskiner tæller 10 medarbejdere, som sammen dækker Danmark, Færøerne og Grønland.

Udviklingen i Volvo Entreprenørmaskiners drift og markedsandele har været gunstige de senere år, og det opnåede momentum skal holdes og udbygges, lyder det fra den nyslåede salgschef.

”Vi skal have fokus på både det eksterne og interne. Salget og vores kunderelationer skal vedligeholdes positivt, mens vi internt skal have skabt et endnu bedre arbejdsklima. Glade medarbejdere giver glade kunder”.

Volvo CE vil lancere mange nyheder og reelle nyskabelser i de kommende år. Ikke mindst på udrulningen af større og mere avancerede elektriske maskiner. Et område som har stor bevågenhed, ikke mindst i det offentlige segment, forklarer Steffen Lückstädt,

”Vi har i det forgangne år haft mange gode møder og dialoger med danske kommuner, hvor vi har haft lejlighed til at vise, hvad der faktisk er muligt med elektrisk maskineri og der igennem fået afstemt produktpaletten med den reelle efterspørgsel frem mod klimamålene i 2025”, fortæller Steffen Lückstädt.

Privat er Steffen Lückstädt bosat på Frederiksberg, og vil fortsat pendle mellem boligen, filialen i Taastrup og hovedkontoret i Taulov. I fritiden skruer han lidt på sin motorcykel, for som han udtrykker det,” der skal jo stadig være olie under neglene”.