Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Erfaren branchemand bag rattet

Henrik Torp er ansat som Head of Retail Operations for Volvo Entreprenørmaskiner

Henrik Torp
Henrik Torp

Det er en kendt og erfaren Volvo-mand som nu sætter sig til rette i førerkabinen hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S.

Det er 59-årige Henrik Torp, som allerede fra starten af maj indtræder som Head of Retail Operations Denmark og dermed skal tegne profilen for en af landets største entreprenørmaskine importører fremover.

Henrik Torp kommer fra en stilling som regionaldirektør i Autohuset Vestergaard i Hillerød, men har gennem det meste af sit arbejdsliv beskæftiget sig med Volvo. Dels gennem 12 år i lastvognsdivisionen Volvo Trucks, hvor han i en to-årig periode var udstationeret i Australien og dels som administrerende direktør hos Titan Lastbiler A/S i Ringsted. Hans karriere startede tilbage i 80’erne som udlært automekaniker, og han kender derfor indgående hele værdikæden fra salg til service og værksted.

”Jeg har et særligt forhold til Volvos værdier og måde at gøre tingene på”, udtaler Henrik Torp. Det er hans overbevisning og faste ledelsesfilosofi, at gode resultater går gennem glade medarbejdere, hvilket igen giver glade kunder og gode relationer.

 ”Jeg har altid været fascineret af branchens dynamik. Især de tætte og langvarige kundeforhold som vi skal værdsætte og fortsat arbejde hårdt for”, siger Henrik Torp, som ser frem til at tage fat på de udfordringer som branchen er mødt af i øjeblikket.

Privat er Henrik Torp bosat i Taastrup ved København og skal nu pendle til Volvo Entreprenørmaskiners hovedkontor i Taulov, uden for Fredericia. En tur han kender særdeles godt, da han, i øvrigt sammen med sin søn, ofte besøger Jyllands-Ringen for at udleve sin store interesse for bane- og off-road kørsel på motorcykel.

”Vi er sikre på, at Volvo Entreprenørmaskiner A/S med Henrik Torp har fundet den helt rette mand til topposten, og vi ønsker Henrik et stort velkommen”, lyder det fra ledergruppen og øvrige medarbejdere i hovedkvarteret i Taulov.