Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Et solidt partnerskab

Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S har igennem 4 år udviklet og forfinet et solidt partnerskab omkring salget og serviceringen af Volvo kompaktmaskiner i Danmark.

Et solidt partnerskab
Tom Sylvester (tv) og Jan Stormgaard ser meget positivt på 2021 med introduktionen af nogle spændende produktnyheder samt en styrkelse af deres fælles partnerskab.

Da Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S i marts 2017 indledte deres partnerskab omkring salget af Volvos kompakte maskiner i Danmark, var der tale om et helt nyt fælles forretningskoncept for de to firmaer. Volvo havde brug for en kompetent og branchekendt partner i forbindelse salget af kompaktmaskiner i Danmark, og derfor faldt valget på Sylvester A/S.

Det har fra starten været et krav fra Volvos side, at kunder hos Sylvester A/S skal opleve det samme høje niveau, som Volvo Construction Equipment stiller som krav til hele deres verdensomspændende forhandlernet.

For at understøtte denne ambition er Sylvester A/S også på en række områder blevet ligestillet med andre Volvo forhandlere.

- Vores direkte tilgang til Volvos efteruddannelse har betydet, at vi altid er opdateret omkring de nyeste modeller og teknologier, som Volvo arbejder med, udtaler Tom Sylvester. Vi er koblet direkte op på Volvo CE’s Learningcenter på fuldstændig samme måde som ansatte i Volvo Entreprenørmaskiner, fortsætter han.

- Vi er 100% opdateret i forhold til produkterne, hvilket selvfølgelig gør os i stand til at yde den bedst mulige service overfor vores kunder. Vores teknikere er bl.a. uddannet i at bruge den nyeste software til fejlsøgning og opdatering af maskinerne, hvilket Volvo kun giver tilladelse til, hvis man har gennemført kurserne hos dem, fortæller Tom Sylvester.

- Hertil kommer, at vi har direkte adgang til den tekniske support hos såvel Volvo Construction Equipment som Volvo Entreprenørmaskiner, hvilket betyder, at vi altid har en direkte teknisk livslinje, hvis det skulle være nødvendigt.

På salgssiden ser Tom Sylvester og Jan Stormgaard fra Volvo frem til at kunne præsentere flere nye og spændende produkter i 2021. Særligt de to nye elektriske maskiner ECR25 Electric og L25 Electric er der store forventninger til.

- Lige præcis disse to modeller har vi ventet længe på, da vi mener, at de kommer til at dække et stort behov på markedet, udtaler Tom Sylvester. 

- Nu er det vores opgave hos Volvo, sammen med Sylvester, at fortælle vores fælles kunder om de mange anvendelsesmuligheder, der ligger i de elektriske maskiner. Hos Volvo har vi meget fokus på bæredygtighed og hele den grønne omstilling. Vi er derfor rigtig glade for at kunne tage dette første skridt i retning af en elektrificering af vores maskiner, fortæller Jan Stormgaard.

- Og vi skal jo absolut ikke glemme, at støjen er markant lavere hos de elektriske maskiner – eller som vi selv udtrykker det – ”hør stilheden” supplerer Tom Sylvester med et smil.

Foruden de elektriske maskiner så har ECR50 og ECR58 fået et betydeligt løft såvel teknisk som designmæssigt. Dette har bl.a. betydet, at ECR58 har fået den prestigefyldte designpris ”Red Dot Award.

Så både Tom Sylvester og Jan Stormgaard ser meget positivt på 2021 med introduktionen af nogle spændende produktnyheder samt en styrkelse af deres fælles partnerskab.