Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

COVID-19

Meddelelse fra Volvo Entreprenørmaskiner A/S vedr. COVID-19

Volvo

Kære kunde og samarbejdspartner.

I forlængelse og som følge af statsministerens udmelding i går aftes, hvor regeringen beder os som privat virksomhed om, at tilrettelægge vores daglige drift således, at vi bedst muligt bakker op omkring regeringens tiltag i at forsøge og begrænse smittespredningen af COVID-19 for at passe på de svageste i samfundet og samtidig sikrer, at vores sundhedsvæsen ikke kollapser.

Dette vil vi i Volvo Entreprenørmaskiner, som ansvarlig virksomhed gøre alt for at imødekomme bedst muligt. Jeg vil gerne understrege, at vi er en virksomhed, som stadig skal opererer i praksis, således at vi hjælper vores kunder og samarbejdspartnere med at kunne opererer deres virksomhed under disse forhold. Og dertil vil vi gøre vores yderste samtidig mad at vi passe godt på vores medarbejdere såvel som på vores kunder.

Der vil naturligt grundet ovenstående komme nogle foranstaltninger, som muligvis besværliggør nogle af de daglige rutiner. For dette beder vi om jeres tålmodighed og forståelse.

Alle de medarbejdere som kan klarer deres daglige arbejde hjemmefra er blevet beordret at gøre dette fra og med i dag. Alle medarbejdere hvis job kræver fysisk tilstedeværelse skal fortsætte i dette men respekterer skærpede krav omkring afstand og hygiejne.

Vi vil gerne bede om jeres hjælp og fulde opbakning til, at sikrer afstand, ordentlig hygiejne, således at vi hjælper hinanden til at undgå smittespredning mm. Vi vil gerne bede om at I så vidt muligt undgår at møde op på vores location, såfremt dette er muligt. Men kan dette ikke undgås og i de tilfælde hvor vores teknikkere eller andet personale kommer til jeres maskiner eller jeres location, så respekter at de holder afstand og at de bruger tid på håndhygiejne og rengøring. Brug meget gerne telefonen i kommunikationen også selvom I måske ikke er så langt fra hinanden. 

Vi takker for jeres samarbejde, om at vi sammen gør hvad vi kan for at mindske spredningen af COVID-19

Med venlig hilsen

Jens Ejsing
Administrerende Direktør
Volvo Entreprenørmaskiner A/S